Як тільки весною з’являється у продажу редиска – не роздумуючи відразу ж купую. Такий салат їдять часто, можна готувати весь весняно-літній сезон, і взагалі не приїдається.
Цей салат дуже простий, на його приготування йдуть лічені хвилини. Саме за це я його люблю, адже нікому не хочеться довго готувати. Ну і смачно, звичайно. Забирайте рецепт у свою скарбничку!
Нам знадобиться:
Покроковий рецепт приготування:
Спочатку підготуємо редиску: миємо, зрізаємо кінчики і довільно ріжемо. Я завжди ріжу по-різному – кружечками або півкружочками, іноді соломкою, все залежить від розміру та форми редиски.
Далі до редиски відправляємо свіжий огірок. Найсмачніше цей салат з огірками пухирчастими, дрібними. Втім, можна взяти будь-який огірок.
І останній інгредієнт – це сир. Можна взяти звичайний напівтвердий, можна плавлений сир покласти. Тут теж все на вашу думку.
Тепер кладемо в салат подрібнену зелень, солимо за смаком і заправляємо.
В якості заправки можна використовувати майонез або сметану (або змішати їх), кому що більше подобається.
Салатик виходить дуже смачний, він чудово доповнить обід чи вечерю! Ось побачите: його з’їдять увесь, не лишиться ні ложки. Приємного апетиту!