Салат досить простий за продуктовим набором, його можна робити хоч щодня, він дуже смачний та корисний.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Якщо ви хочете, щоб салат був ще кориснішим, з яскравим смаком і ароматом, тоді буряки не відварюйте, а запікайте в духовці, так овочі зберігають більшу частину вітамінів і мінералів, залишаються такими ж солодкими.
Буряк та яйця, плавлений сирок ріжемо кубиками.
Змішуємо продукти та заправляємо майонезом.
Сухарики вибирайте солоні, щоб не довелося досолювати весь салат, і він залишився з контрастом смаку. Додають сухарі безпосередньо перед подачею салату на стіл, щоб хліб залишився хрустким.