Догори
Дати відгук

Просто і з новим смаком: секрет приготування смаженої картоплі

Насамперед треба грамотно підійти до вибору коренеплодів. 

1 хв на прочитання09 Листопада 2022, 22:21
Поділитись:

Ароматна та хрумка картопля, яка подається разом із зеленню або домашніми заготовками, – це прекрасний та ситний обід, який сміливо обирають багато чоловіків та жінок. Але буває так, що картопля не виходить апетитною. Буває, що під час смаження вона розвалюється чи злипається.

Крім цього, трапляється так, що страва набридає, її хочеться урізноманітнити, щоб смак став цікавішим. Але є кілька нюансів, які потрібно передбачити перед приготуванням страви, щоб вона справді вийшла оригінальнішою.

Насамперед треба грамотно підійти до вибору коренеплодів. Бажано вибирати тверді овочі з гладкою поверхнею.

Також варто підготувати часник. У цьому випадку частування вийде не тільки смачним, але й дуже запашним. Пряність можна додавати в сушеному та у свіжому вигляді. У разі коли додаються свіжі зубчики часнику, їх потрібно дістати перед подачею страви на стіл. Така картопля набуває особливого смаку. Навіть досвідчена в кулінарії людина оцінить простоту та смак страви.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
«Сімейні молочні ферми» виплачуватимуть дивіденди інвесторам за 2024 рік
«Сімейні молочні ферми» виплачуватимуть дивіденди інвесторам за 2024 рік
1 хв на прочитанняВчора
ФОТО: ілюстративне
Росія продає вкрадену українську пшеницю у 70 країн світу, — Центр національного спротиву
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне: Pexels / Pixabay
ЄС скоротить імпорт пшениці: Україна втрачає ключовий ринок збуту
1 хв на прочитанняВчора
Українська олія лідирує в Індії: обсяги імпорту зросли на 57%
Україна витісняє Росію з ринку: українська соняшникова олія вперше за два роки стала лідером в Індії
1 хв на прочитанняВчора
Група «Епіцентр» та Урбанські побудують зерновий термінал у порту «Південний»
2 хв на прочитанняВчора
Місяць — найкращий садівник? Як космічні ритми впливають на ваш урожай
2 хв на прочитанняВчора
Натуральний твердий сир за 15 хвилин: простий рецепт у мікрохвильовці
1 хв на прочитання19 Серпня 2025
Амброзія: небезпека для здоров'я та врожаю. Як захиститися від алергії та знищити бур’ян
2 хв на прочитання19 Серпня 2025