- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Простіше не буває: як замаринувати м’ясо на шашлик за 15 хвилин
Простіше не буває: як замаринувати м’ясо на шашлик за 15 хвилин
Зазвичай для маринаду використовують кефір, оцет, майонез чи гранатовий сік.
Психологи радять не ставити життя на паузу через війну, яка триває в Україні вже більше року. Якщо у вас є настрій та бажання, то обов'язково приготуйте шашлик. А як правильно зробити маринад, є декілька підказок.
М’ясо маринують для того, щоб запечатати сік усередині кожного шматочка. Хтось залишає м’ясо в маринаді на ніч, хтось – на кілька годин, а хтось – лише на 15 хвилин.
Зазвичай для маринаду використовують кефір, оцет, майонез чи гранатовий сік.
Але як скоротити час маринування до 15 хвилин? Виявляється, все дуже просто.
Нарізане м’ясо потрібно відправити у звичайний пакет та залити мінеральною водою. І відразу щільно зав’язати пакет, щоб з нього не виходили бульбашки від мінералки.
Далі пакет із усім вмістом треба ретельно пом’яти руками протягом 10-15 хвилин. Від того, наскільки старанно ви це робитимете, залежить смак майбутнього шашлику. Після такої процедури він повинен вийти м’яким та соковитим.