Повітряний та простий в приготуванні десерт — це суфле. Його люблять всі, бо він такий ніжний на смак. Щоб такий приготувати потрібні свіжі або заморожені ягоди. Цей рецепт з використанням полуниці, але це можуть бути будь-які інші ягоди.
Для приготування суфле знадобляться такі продукти:
Желатин залийте водою та залишіть на 5 хвилин. Далі його треба розчинити на водяній бані.
Полуницю збийте з цукром. Влийте йогурт. Продовжуйте збивати йогуртом до появи бульбашок. Продовжуйте збивати та вливайте желатин. Коли вже буде збито, тоді розлийте по креманках.
Поставте суфле в холодильник на ніч, а зранку у вас є супер смачний та легкий десерт. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.