Продукт, який знизить ризик серцевих хвороб
Про цікавий експеримент британських вчених - читайте у матеріалі.
В основу досліджень фахівців із Британії лягло виявлення популярних продуктів, які могли б хоча б мінімально допомогти пацієнтам із проблемами серця.
За результатами експерименту з’ясувалося, що вживання всього однієї невеликої скибочки сиру щодня знижує ризик інфаркту майже на чотирнадцять відсотків.
Виявилося, що якихось сорок грамів звичайного нежирного сиру здатне знижувати рівень "поганого" холестерину, таким чином, зменшуючи ймовірність судинних патологій.
Дієтологів результати досліджень британців не здивували, оскільки давно відомо, що у складі сирів міститься цілий комплекс мінералів, вітамінів та необхідних підтримки організму білків.