Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Позбутися гніву: в Хмельницькому з’явилася «Кімната гніву», де можна позбутися негативних емоцій

Позбутися гніву: в Хмельницькому з’явилася «Кімната гніву», де можна позбутися негативних емоцій

Розрядка в кімнаті дає можливість позбутися гніву екологічно.

1 хв на прочитання25 Листопада 2021, 17:01
Фото:
Liga.Life - LIGA.net Фото: Liga.Life - LIGA.net
Поділитись:

Мешканець Хмельницького Олександр Шерепа створив у місті «Кімнату гніву», де всі охочі можуть нищити різні речі, щоб позбутися негативних емоцій. Про це повідомляє Суспільне.Поділля.

«Був знервований на роботі, були проблеми в навчанні, у стосунках, і якось захотілось виплеснути свої негативні емоції. Згадав, що колись бачив у соцмережі рекламу, що в Європі є кімната, де все розбивають, розтрощують. В Україні подібні кімнати є у трьох містах: Києві, Харкові й Одесі. У Хмельницькому такої кімнати не було», — розповів ініціатор створення «Кімнати гніву» Олександр Шерепа.

За його словами, атрибути для нищення в кімнату шукають на платформах онлайн-магазинів та серед списаної техніки. Це пляшки, посуд, офісна техніка, телевізори, пральні машини, стільці, шафи.

Перед входом відвідувачі отримують маску-шолом для захисту обличчя, рукавиці та молот. Після кожного відвідування в кімнаті прибирають, а сміття утилізують.

Як зауважує психолог Альона Маримонська, «Кімната гніву» може допомогти людині. Це дасть результат, коли людина хоче викинути гнів «екологічно», тобто без шкоди навколишньому середовищу та своїм близьким.

Нагадаємо, що в Україні росте кількість звернень до поліції через домашнє насильство.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost