Помідори за цим рецептом виходять дуже смачними і незвичайними. Їх обов'язково потрібно спробувати.
У багатьох господинь у розпалі сезон консервування помідорів. Скільки різних цікавих рецептів існує — з чим тільки не консервують — і з чорнобривцями, і в томатному соусі і навіть з морквяним бадиллям. Про нього зараз і піде мова.
Багато людей цікавляться: "А це дійсно смачно?", "А як приготувати?" "Чи не дуже складний рецепт?"
Відповімо на всі питання одразу — Так, це дуже смачно! Навіть слів не підібрати, як смачно! А готувати таку заготовку на зиму справа нехитра, простіше не буває.
Такі помідори просто змітають зі столу, встигай тільки накладати.
Морквяне бадилля надає помідорам незвичайний, цікавий смак і аромат, інформує Ukr.Media. Любителі чогось новенького — записуйте рецепт:
Інгредієнти:
Приготування:
Томати для такого рецепта краще брати маленькі. Вони менш примхливі. До того ж вони краще просочуються розсолом і смачніше.
Бадилля бажано брати від великої моркви. Таке бадилля вже набрало силу, і від нього вийде смачний розсіл. А значить і готовий продукт вийде теж смачними.
Не завжди молоді господині знають, як правильно розрахувати кількість маринаду для заготівлі. Для цього треба в банку з продуктами, підготовленими для консервування, влити води, скільки увійде, потім злити воду, виміряти її кількість і додати одну склянку. Отриманий обсяг помножити на кількість банок.