Помідори Вірменчики на зиму: надзвичайно смачні

1 хв на прочитання23 Жовтня 2022, 17:19

Одними з найулюбленіших

Пікантні, апетитні, дуже ароматні помідорки за вірменським рецептом, точно стануть одними з найулюбленіших у вас і ви часто станете їх консервувати.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування

Томати вибирайте невеликі, міцні, щільні.

Солодкий та гострий перець, часник і по третині пучка будь-якої зелені подрібнюємо за допомогою блендера.

Томати промиваємо та ріжемо на дві частини. Якщо є біла плодоніжка, її можна вирізати.

У стерилізовані баночки по 500 г розкладаємо в рівних кількостях соус із перцю та зелені, часнику.

Розкладаємо помідори.

Для маринаду у воду розчиняємо сіль та цукор, варимо після закипання кілька хвилин і розливаємо у банки, додаючи оцет.

Накриваємо кришками, ставимо в каструлю на рушник і заливаємо гарячою водою по плічка.

З моменту закипання води стерилізуємо 10 хвилин.

Закручуємо кришки, перевертаємо банки, укутуємо до остигання.

Зберігаємо консервацію у підвалі або коморі.

Цей рецепт подобається всім, хто хоч раз пробував такі помідорки, тому я вам раджу просто спробувати та отримати задоволення від такого яскравого смаку та апетитного аромату.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: