Вєтрова Влада1 хв на прочитання29 Серпня 2022, 11:40
Сьогодні пропонуємоприготувати помідори по-корейськи на зиму. Готувати дуже просто, а виходить дуже смачно, просто смакота, ділиться "Філіжанка кави".
Інгредієнти:
- Чорний мелений перець — 1/2 ч. л.
- Червоний гострий перець — 1/2 ч. л.
- Молотий коріандр — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Помідори нарізаємо часточками і відправляємо в глибоку ємність.
- Кабачок натираємо на тертці для моркви по-корейськи і відправляємо до помідорів.
- Ріпчасту цибулю нарізаємо чверть кільцями.
- Додаємо одну подрібнену головку часнику, половина ч. л. чорного молотого перцю, половина ч.л. молотого коріандру, половина ч. л. гострого перцю, 1 ст. ложку солі, 2 ст. ложки цукру, 100 мл. олії, 60 мл. оцту 9%.
Акуратно перемішуємо овочі і маринуємо протягом 4 годин. За цей час овочі дадуть багато соку.
- Маринований салат розкладаємо по чистим банкам і щільно закручуємо кришками.
- На дно глибокої каструлі стелимо рушник і встановлюємо баночки накриті кришками. У каструлю наливаємо теплу воду до плечиків банок, ставимо на вогонь і з моменту закипання стерилізуємо 15 хвилин.
Потім дістаємо банки і щільно закручуємо кришками. Зберігається така закрутка при кімнатній температурі.
Якщо Ви приготуєте так помідори, то і у Вашій родині вони теж увійдуть в список обов’язкових щорічних заготовок на зиму. Просто і неймовірно смачно!