- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Помідори по-корейськи на зиму, кращого рецепту не знайти
Помідори по-корейськи на зиму, кращого рецепту не знайти
Якщо Ви приготуєте так помідори, то і у Вашій родині вони теж увійдуть в список обов’язкових

Сьогодні пропонуємоприготувати помідори по-корейськи на зиму. Готувати дуже просто, а виходить дуже смачно, просто смакота, ділиться "Філіжанка кави".
Інгредієнти:
- Помідори — 1,5 кг.
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Кабачок — 1 шт.
- Часник — 1 головка.
- Чорний мелений перець — 1/2 ч. л.
- Сіль — 1 ст. ложка.
- Цукор — 2 ст. ложки.
- Оцет 9% — 60 мл.
- Олія — 100 мл.
- Червоний гострий перець — 1/2 ч. л.
- Молотий коріандр — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Помідори нарізаємо часточками і відправляємо в глибоку ємність.
- Кабачок натираємо на тертці для моркви по-корейськи і відправляємо до помідорів.
- Ріпчасту цибулю нарізаємо чверть кільцями.
- Додаємо одну подрібнену головку часнику, половина ч. л. чорного молотого перцю, половина ч.л. молотого коріандру, половина ч. л. гострого перцю, 1 ст. ложку солі, 2 ст. ложки цукру, 100 мл. олії, 60 мл. оцту 9%.
Акуратно перемішуємо овочі і маринуємо протягом 4 годин. За цей час овочі дадуть багато соку.
- Маринований салат розкладаємо по чистим банкам і щільно закручуємо кришками.
- На дно глибокої каструлі стелимо рушник і встановлюємо баночки накриті кришками. У каструлю наливаємо теплу воду до плечиків банок, ставимо на вогонь і з моменту закипання стерилізуємо 15 хвилин.
Потім дістаємо банки і щільно закручуємо кришками. Зберігається така закрутка при кімнатній температурі.
Якщо Ви приготуєте так помідори, то і у Вашій родині вони теж увійдуть в список обов’язкових щорічних заготовок на зиму. Просто і неймовірно смачно!
Більше з розділу Агро

На Одещині викрито масштабне підпільне виробництво тютюну
2 хв на прочитання6 годин тому

Великодня випічка: три рецепти паски — класичний, із шоколадом і родзинками
5 хв на прочитання8 годин тому

Шанхайський ресторан пропонує обіди за 540 доларів із десертами зі слонячого лайна для «автентичного» смаку
2 хв на прочитанняВчора

Будівництво овочесховищ та теплиць – у пріоритеті: Кабмін змінив умови програми «5-7-9%»
2 хв на прочитанняВчора
Українська риба для ЗСУ: Перші аукціони на Prozorro
3 хв на прочитанняВчора
Як приготувати варення з кульбаби: простий рецепт «сонячного меду»
3 хв на прочитанняВчора
Каліфорнія подала до суду на Дональда Трампа
4 хв на прочитання17 Квітня 2025
Паста карбонара: найкращі рецепти та правила приготування
4 хв на прочитання17 Квітня 2025
Більше з GreenPost

Створення нових лісів на Черкащині (ФОТО)
1 хв на прочитаннягодина тому

В Україні відкликають дитяче пюре Gerber через виявлення небезпечного токсину
2 хв на прочитання2 години тому

Львівʼянка перемогла в номінації «Найкращий екокостюм» на Miss Eco International (ФОТО)
1 хв на прочитання3 години тому

Український бренд запускає екологічну акцію: старі валізи отримають нове життя
2 хв на прочитання4 години тому
Всеукраїнський день довкілля: чисте майбутнє починається з тебе
2 хв на прочитання7 годин тому
У День проліска та всі інші дні: чому варто пожаліти ці квіти
3 хв на прочитання9 годин тому
Екологічний сад із мінімальним поливом: як створити в Україні
2 хв на прочитання14 годин тому
Держкомпанія з Німеччини купує все більше російського газу, а уряд вдає, що нічого не знає про це — розслідування
2 хв на прочитання15 годин тому