Догори
Дати відгук

Помідори по-корейськи на зиму, кращого рецепту не знайти

Якщо Ви приготуєте так помідори, то і у Вашій родині вони теж увійдуть в список обов’язкових

1 хв на прочитання29 Серпня 2022, 11:40
Поділитись:

Сьогодні пропонуємоприготувати помідори по-корейськи на зиму. Готувати дуже просто, а виходить дуже смачно, просто смакота, ділиться "Філіжанка кави".

Інгредієнти:

  • Помідори — 1,5 кг.
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Кабачок — 1 шт.
  • Часник — 1 головка.
  • Чорний мелений перець — 1/2 ч. л.
  • Сіль — 1 ст. ложка.
  • Цукор — 2 ст. ложки.
  • Оцет 9% — 60 мл.
  • Олія — 100 мл.
  • Червоний гострий перець — 1/2 ч. л.
  1. Молотий коріандр — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Помідори нарізаємо часточками і відправляємо в глибоку ємність.
  • Кабачок натираємо на тертці для моркви по-корейськи і відправляємо до помідорів.
  • Ріпчасту цибулю нарізаємо чверть кільцями.
  • Додаємо одну подрібнену головку часнику, половина ч. л. чорного молотого перцю, половина ч.л. молотого коріандру, половина ч. л. гострого перцю, 1 ст. ложку солі, 2 ст. ложки цукру, 100 мл. олії, 60 мл. оцту 9%.

 

Акуратно перемішуємо овочі і маринуємо протягом 4 годин. За цей час овочі дадуть багато соку.

  • Маринований салат розкладаємо по чистим банкам і щільно закручуємо кришками.
  • На дно глибокої каструлі стелимо рушник і встановлюємо баночки накриті кришками. У каструлю наливаємо теплу воду до плечиків банок, ставимо на вогонь і з моменту закипання стерилізуємо 15 хвилин.

Потім дістаємо банки і щільно закручуємо кришками. Зберігається така закрутка при кімнатній температурі.

Якщо Ви приготуєте так помідори, то і у Вашій родині вони теж увійдуть в список обов’язкових щорічних заготовок на зиму. Просто і неймовірно смачно!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost