- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Помідори по-корейськи на зиму, кращого рецепту не знайти
Помідори по-корейськи на зиму, кращого рецепту не знайти
Якщо Ви приготуєте так помідори, то і у Вашій родині вони теж увійдуть в список обов’язкових
Сьогодні пропонуємоприготувати помідори по-корейськи на зиму. Готувати дуже просто, а виходить дуже смачно, просто смакота, ділиться "Філіжанка кави".
Інгредієнти:
- Помідори — 1,5 кг.
- Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- Кабачок — 1 шт.
- Часник — 1 головка.
- Чорний мелений перець — 1/2 ч. л.
- Сіль — 1 ст. ложка.
- Цукор — 2 ст. ложки.
- Оцет 9% — 60 мл.
- Олія — 100 мл.
- Червоний гострий перець — 1/2 ч. л.
- Молотий коріандр — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Помідори нарізаємо часточками і відправляємо в глибоку ємність.
- Кабачок натираємо на тертці для моркви по-корейськи і відправляємо до помідорів.
- Ріпчасту цибулю нарізаємо чверть кільцями.
- Додаємо одну подрібнену головку часнику, половина ч. л. чорного молотого перцю, половина ч.л. молотого коріандру, половина ч. л. гострого перцю, 1 ст. ложку солі, 2 ст. ложки цукру, 100 мл. олії, 60 мл. оцту 9%.
Акуратно перемішуємо овочі і маринуємо протягом 4 годин. За цей час овочі дадуть багато соку.
- Маринований салат розкладаємо по чистим банкам і щільно закручуємо кришками.
- На дно глибокої каструлі стелимо рушник і встановлюємо баночки накриті кришками. У каструлю наливаємо теплу воду до плечиків банок, ставимо на вогонь і з моменту закипання стерилізуємо 15 хвилин.
Потім дістаємо банки і щільно закручуємо кришками. Зберігається така закрутка при кімнатній температурі.
Якщо Ви приготуєте так помідори, то і у Вашій родині вони теж увійдуть в список обов’язкових щорічних заготовок на зиму. Просто і неймовірно смачно!
Більше з розділу Агро
Ціни на борщовий набір впали втричі: надлишок продукції та воєнні ризики обвалили ринок
2 хв на прочитання2 години тому
Смак подорожей у келиху: як Європа святкує день винного туризму
2 хв на прочитання5 годин тому
Лоза, що дає життя: як українські винороби і садівники створюють нову культуру
2 хв на прочитання7 годин тому
Від форелі на Закарпатті до 2,4 млн товстолоба на Одещині: масштабне зариблення водойм
2 хв на прочитанняВчора
Червоне з характером: коли Мерло займає центр уваги
1 хв на прочитання07 Листопада 2025
На ринку кукурудзи ціновий стрибок: українські фермери гальмують збирання в очікуванні сухого зерна
2 хв на прочитання05 Листопада 2025
Двоє працівників агрохолдингу загинули на Чернігівщині, наблизившись до нерозірваного російського БпЛА.
1 хв на прочитання04 Листопада 2025
У Раді зареєстрували законопроєкт про оподаткування новостворених фермерських господарств
1 хв на прочитання04 Листопада 2025
Більше з GreenPost
ВР прийняла Закон про перевірки обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності.
1 хв на прочитання58 хвилин тому
Ретроградний меркурій: час для перегляду, а не нових стартів
2 хв на прочитання4 години тому
Чат-боти заохочують самогубство та імітують насилля
3 хв на прочитання14 годин тому
На Півдні України цвіте небезпечна рослина родом з Америки
1 хв на прочитання15 годин тому
Передові реактори відкривають шлях до "вічного" ядерного палива
1 хв на прочитанняВчора
ШІ не замінив людей: компанії повертають звільнених працівників на роботу
2 хв на прочитанняВчора
Нове перемир’я: на ЗАЕС відновлюють важливу лінію електропередач
2 хв на прочитанняВчора
Нові правила медоглядів для працівників діятимуть в Україні вже з грудня
2 хв на прочитанняВчора

