Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Покращити когнітивні функції мозку, нормалізувати рівень глюкози в крові, підтримувати ідеальну фігуру: соки, які п'ють зірки

Покращити когнітивні функції мозку, нормалізувати рівень глюкози в крові, підтримувати ідеальну фігуру: соки, які п'ють зірки

У списку також є смузі.

2 хв на прочитання05 Березня 2023, 07:44
Поділитись:

На соках будуються детокс-програми, а багато зірок замінили ними каву та чай. Це логічно, тому що в соках багато вітамінів та потрібних речовин. Лікар Олександра Литкіна зробила «соковиту добірку», якій віддають перевагу здорові знаменитості зі світовим ім’ям.

Соки холодного віджиму. Всесвітня Організація Охорони Здоров'я рекомендує з'їдати 400 г (тобто п'ять порцій) фруктів та овочів на день. Людям, які не встигають це робити, допомагають якраз соки холодного віджиму. Все найцінніше і найкорисніше, що є у фруктах, міститься в них у концентрованому вигляді. Плюс організму не потрібно занадто багато часу для засвоєння: процес всмоктування корисних речовин із соку займає не більше 15 хвилин. За це їх так любить Міранда Керр. Супермодель регулярно проводить детокс на соках. Її улюблений багатокомпонентний сік включає селеру, огірок, броколі, шпинат, кропиву та лимон.

Смузі з кокосовою водою. Смузі — чудовий продукт, який містить дрібнодисперсну клітковину. Кишківнику не потрібно її переробляти, тому він має час на самоочищення. А якщо додати до нього кокосову воду, то смузі стане ще поживнішим і кориснішим. Смузі на основі банана, матчі та кокосової води — улюблений напій Джессіки Альби. Вона вважає, що це допомагає їй підтримувати фігуру в ідеальному стані.

Зелений смузі. Більш ніж просто смузі, корисний тільки зелений смузі. Яскравий напій включає різні трави і листя салату — продукти, які завжди присутні на столі довгожителів. А якщо додати до м'яти та шпинату трохи огірка, яблука, кавуна та граната, вийде улюблений напій актриси Джессіки Честейн. До речі, за допомогою такого смузі можна перебити нездоровий потяг до солодкого.

Морквяний сік. Це улюблений напій багатьох зірок. Вважається, що за допомогою нього можна знизити нервозність, покращити когнітивні функції мозку, нормалізувати гормональний фон і рівень глюкози в крові, зміцнити зубну емаль і прискорити загоєння ран. Гвінет Пелтроу починає щоранку саме зі склянки морквяного соку. Сальма Хайєк також любить цей напій, тільки до моркви вона додає ще сік яблука. Модель Роузі Хантінгтон-Уайтлі неодноразово освідчувалася в любові до овочевих соків. Її улюблений мікс — все та ж морква, огірок та яблуко.

Окрім того, ми писали про те, що чай і кава — не єдиний варіант для приємного та корисного пробудження: 4 напої, які допоможуть прокинутися.

Також ми розповідали про 7 улюблених продуктів харчування лікарів-гастроентерологів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.