Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння
Це печиво люблять за швидкість приготування і мінімум інгредієнтів, а всі рідні обожнюють його за легкий і повітряний смак!
Інгредієнти:
Масло – 250 г
Сметана – 300 г
Борошно пшеничне – 3 скл.
Розпушувач тіста – 0.5 пакетика
Приготування:
Масло кімнатної температури, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.
На пів години поставте тісто в холодильник.
Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, формочками видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Запікати, поки не зарум’яниться при температурі 180-200 ° С.
Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом.