Догори
Дати відгук

Пісочне печиво з 4-ох інгредієнтів, готувати дуже швидко, а смак просто неймовірний

Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння

1 хв на прочитання06 Листопада 2022, 22:35
Поділитись:

Це печиво люблять за швидкість приготування і мінімум інгредієнтів, а всі рідні обожнюють його за легкий і повітряний смак!

Інгредієнти:

  • Масло – 250 г
  • Сметана – 300 г
  • Борошно пшеничне – 3 скл.
  • Розпушувач тіста – 0.5 пакетика

Приготування:

  1. Масло кімнатної температури, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не липло до рук.
  2. На пів години поставте тісто в холодильник.
  3. Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, формочками видавлюємо, опускаємо в цукор і складаємо на деко, застелене пергаментним папером.
  4. Запікати, поки не зарум’яниться при температурі 180-200 ° С.
  5. Якщо ви не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, а можна все разом.

Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілютративне / Pixabay
У Раді зареєстрували законопроєкт про оподаткування новостворених фермерських господарств
1 хв на прочитання5 годин тому
Фото ілюстративне
Від початку війни в Україні з'явилося 70 нових виноробних підприємств
2 хв на прочитання8 годин тому
Зеленський підписав Закон про підтримку агросектору — важливий крок до стандартів ЄС
Президент підписав євроінтеграційний Закон про підтримку аграріїв
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Єврокомісія не виключає судових позовів проти Польщі, Угорщини та Словаччини через заборону українського зерна
1 хв на прочитанняВчора
Аграрії України намолотили понад 40 мільйонів тонн зернових
1 хв на прочитання02 Листопада 2025
Нові правила сплати за землю: спрощення переходу обов’язків при зміні власника нерухомості
1 хв на прочитання31 Жовтня 2025
В Одеській області вводять осінньо-зимову заборону на вилов риби у зимувальних ямах
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Хелловін: від кельтських традицій до українських інтерпретацій
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025