Іноді найпростіші страви стають справжніми кулінарними відкриттями. Пісний салат із пекінської капусти — легкий, але поживний, він не лише урізноманітнить ваше меню, а й принесе користь організму завдяки багатству на вітаміни та мікроелементи. Ідеально для швидкого обіду чи легкого перекусу!
Інгредієнти:
пекінська капуста — 1 невеликий качан;
морква — 1 шт.;
кукурудза — 1 банка;
часник — 1-2 зубці;
сік лимону — 1 ст. л.;
олія (оливкова або соняшникова) — 3-4 ст. л.;
яблуко — 1 шт.
Приготування.
Капусту дрібно нашаткувати, посолити, поперчити, трішки відтиснути руками.
Моркву натерти на великій тертці чи на тертці для моркви по-корейськи.
Додати моркву до капусти. Також додати консервовану кукурудзу.
Окремо змішати олію, подрібнений часник і сік із лимона. Посолити, поперчити. Заправити салат олією з часником і соком лимона.
Прикрасити нарізаним яблуком. Страва готова.
Більше новин читайте на GreenPost.