Догори
Дати відгук

Пісний салат із пекінської капусти — проста і смачна страва

Ідеальна страва для швидкого обіду чи легкого перекусу.

1 хв на прочитання13 Грудня 2024, 07:24
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

Іноді найпростіші страви стають справжніми кулінарними відкриттями. Пісний салат із пекінської капусти — легкий, але поживний, він не лише урізноманітнить ваше меню, а й принесе користь організму завдяки багатству на вітаміни та мікроелементи. Ідеально для швидкого обіду чи легкого перекусу!

Інгредієнти:

пекінська капуста — 1 невеликий качан;

морква — 1 шт.;

кукурудза — 1 банка;

часник — 1-2 зубці;

сік лимону — 1 ст. л.;

олія (оливкова або соняшникова) — 3-4 ст. л.;

яблуко — 1 шт.

Приготування.

Капусту дрібно нашаткувати, посолити, поперчити, трішки відтиснути руками.

Моркву натерти на великій тертці чи на тертці для моркви по-корейськи.

Додати моркву до капусти. Також додати консервовану кукурудзу.

Окремо змішати олію, подрібнений часник і сік із лимона. Посолити, поперчити. Заправити салат олією з часником і соком лимона.

Прикрасити нарізаним яблуком. Страва готова.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро