Якими б вишуканими ми не годували рідних, салатик з майонезом на святковому столі зайвим не буває. Особливо якщо додати в нього всіма улюблені інгредієнти: ковбасу, яйця, консервовану кукурудзу. А овочі допоможуть зробити текстуру більш хрусткою. Ось як швидко ми описали салат «Ярославський».
Насправді секрет нашої сьогоднішньої страви зовсім не в його основних інгредієнтах. Саме заправка відіграла в ньому важливу роль. А головне — салат «Ярославський» з ковбасою і кукурудзою треба готувати з любов'ю. Але варто вам про це нагадувати!
Першим ділом відваріть яйця круто. Поки вони варяться, наріжте ковбасу і помитий огірок соломкою, зсипте їх в глибоку салатницю. Готові яйця відкладіть остигати.
Цибулю і петрушку подрібніть, пересипте до ковбаси і огірка. Злити воду з кукурудзи, самі зерна пересипте в салатницю. Охолоджені яйця очистіть, наріжте півкільцями.
Зсипте їх до решти інгредієнтів. Поперчіть і посоліть заготовку. Майонез перемішати з гірчицею, заправте сумішшю салат. Гарненько перемішайте продукти.
Після приготування салату «Ярославський» можна відразу ж подавати до столу. А ще ви можете трохи остудити його в холодильнику. На це піде не більше півгодини. Тим часом приготується картопляний гарнір і навіть курячі крильця. Все що потрібно для ситного обіду, згодні?