Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Період досягнень у професійній сфері: гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень у фазу повні

Період досягнень у професійній сфері: гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень у фазу повні

Повня у Водолії 1 серпня о 21:31 за київським часом завершить процес оновлень

3 хв на прочитання30 Липня 2023, 23:50
Поділитись:

Активні, цілеспрямовані люди запам'ятають тиждень із позитивного боку, оскільки це період досягнень у професійній сфері, соціального зростання та особистісного розвитку. Вже від понеділка формуються сприятливі обставини для того, щоб отримати гарні результати завдяки поєднанню різних методів та зусиль.

Понеділок та вівторок – дуже продуктивні дні, планетарні взаємодії відкривають для нас усі дороги! Гармонійний аспект між Юпітером та Марсом допомагає розібратися у собі, побудувати плани на майбутнє та визначити вектори свого розвитку.

Повня у Водолії 1 серпня о 21:31 за київським часом завершить процес оновлень, після чого багато людей відчують покращення у всіх життєвих сферах. Початок тижня ідеально підходить для впровадження інноваційних рішень на роботі, оптимізації витрат, запуску реклами у соціальних мережах, проведення презентацій.

2 серпня опозиція Меркурія з ретро-Сатурном закликає з високою обережністю та відповідальністю підійти до планування справ, а багатоплановими та складними завданнями краще зайнятися у перші два дні поточного тижня. Планетарні енергії відкривають можливості для вирішення проблем зі здоров’ям, закриття фінансових операцій, завершення проєктів або вирішення суперечностей із близькими людьми.

Від 4 серпня Меркурій входить до петлі ретроградності у знаку Діви до 30 вересня. У період такого транзиту необхідно дбайливо витрачати свої сили та матеріальні ресурси. У броні раціональності, математичних розрахунків та практичного підходу до справ можна подолати будь-які складності і навіть отримати вигоду і користь для себе.

Гороскоп на тиждень з 31 липня по 6 серпня

Овен

Перша половина періоду, можливо, буде неблагополучною. Тому вирішення будь-яких питань зірки рекомендують відкласти до четверга.

Телець

Тиждень сповнений приємних зустрічей та радісних новин. Щоправда, буде багато домашньої роботи, але ви з легкістю впораєтеся.

Близнюки

Зірки радять звернути увагу на своє здоров’я. Налаштуйте режим сну та харчування. Намагайтеся ні з ким не конфліктувати.

Рак

Спробуйте не зациклюватися на домашній роботі або на побутових питаннях. Намагайтеся приділити час відпочинку.

Лев

Вам слід бути обережними з новими людьми та знайомствами. До кінця тижня можете відчути нездужання, тому слідкуйте за здоров’ям.

Діва

Цього тижня зірки обіцяють вам високий життєвий потенціал. Все заплановане обов’язково здійсниться.

Терези

На цьому тижні, можливо, настане переломний момент у вашому житті, але не обов’язково це буде на краще. Будьте обережними, не приймайте необдуманих рішень.

Скорпіон

У цей період вам доведеться витратити багато фізичних сил. Щоб не втрачати енергії, не забувайте про відпочинок.

Стрілець

Перша половина періоду буде вдалою, ви вирішите деякі наболілі проблеми. У другій його половині можливою є сварка з родичами.

Козеріг

Становище планет може спровокувати необгрунтоване занепокоєння та погіршення самопочуття. Влаштуйте тривалі прогулянки на свіжому повітрі – тільки не у полуденну спеку.

Водолій

Перша половина тижня буде вдалою, ви реалізуєте свої ідеї. З четверга високою є ймовірність обману, можливими є фінансові втрати.

Риби

Вам слід зайнятися побутом. Зірки рекомендують позбутися старих і непотрібних речей, зробити генеральне прибирання. Справи, пов’язані з паперами та документами, краще відкласти.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.