- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Печеня з індички з картоплею — смачно, ситно, просто та швидко
Печеня з індички з картоплею — смачно, ситно, просто та швидко
Корисна та дієтична вечеря на кожен день.
Печеня з індички з картоплею — ситна та проста домашня класика. Ця корисна та дієтична вечеря на кожен день сподобається всій родині. Це найзручніший і найшвидший спосіб правильно підрум’янити і не розварити картоплю, зберегти соковитість індички, уникнувши великої кількості брудного посуду, оскільки страва готується в одній сковороді.
Картоплю краще не чистити, а ретельно вимити за допомогою щітки.
Інгредієнти:
індичка — 500 г;
цибуля — 2 шт.;
морква — 1 шт.;
помідори — 2 шт.;
картопля — 3 шт.;
олія — 100 мл;
бульйон або звичайна вода — 50 мл;
сіль, спеції до смаку.
Приготування.
Зрізати з кістки м’ясо, смажити 5 хвилин. Додати цибулю з морквою.
Ще через 5 хвилин додати помідор і картоплю.
Додати спеції, сіль, воду й тушкувати 15 хвилин.
Подавати з кисло-солодким ягідним соусом або з ткемалі, присипавши зверху свіжою зеленню.
Більше новин читайте на GreenPost.