Паста зі свининою в томатно-сметанному соусі — проста, смачна і ситна страва

1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Якщо замість свинини взяти куряче філе, то часу ви витратите ще менше.

Паста зі свининою в томатно-сметанному соусі — досить ситна страва, тому вистачить на всю родину. Якщо замість свинини взяти куряче філе, то часу ви витратите ще менше. Для пасти можна взяти макарони, локшину чи спагеті. Томатну пасту ви можете замінити помідорами у власному соку чи кетчупом. Не завадять для швидкої гарячої страви й ароматні спеції та трави. Подавати на святковий стіл або на сімейний обід, тільки в гарячому вигляді. Тому м’ясо в соусі приготуйте заздалегідь, а макарони відваріть перед подачею до столу. Прикрасити можна тертим сиром або гілочкою базиліка.

Інгредієнти:

свинина — 500 г;

макарони — 1 пакет (приблизно 400–500 г);

томатна паста — 50 г;

сметана — 150 г;

цибулина — 1 шт.;

сіль, спеції — до смаку.

Приготування.

Макарони відварити у підсоленій воді, як вказано на упаковці.

Порізати м’ясо, посипати травами та спеціями, посолити й обсмажити до золотистості на сковороді. Додати порізану кубиками цибулю і смажити до золотистості цибулі.

Додати томатну пасту, сметану та трішки води, перемішати й тушкувати 5-7 хвилин. Після чого з’єднати з макаронами та подавати на стіл.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: