Пара варених яєчних білків на вечерю — це надійний спосіб уникнути голоду, який безстрашно підстерігає нас посеред ночі. Про це розповідає лікар-терапевт Віталій Соткін.
Він пояснює, що яєчний білок залишається в шлунку протягом тривалого часу, повільно перетравлюючись і забезпечуючи організм необхідними амінокислотами впродовж усієї ночі.
«Тож, якщо ви прагнете скинути зайву вагу, не соромтеся насолоджуватися стравами з курячого яйця. Однак найкраще їх варити круто. Головне правило запам'ятайте: вранці та вдень ви можете дозволити собі яйце в повному обсязі, але ввечері рекомендується обмежитися тільки вареним білком», — наголошує лікар.
Принагідно нагадаємо, що не всі яйця однаково корисні: на що дивитися при купівлі.
Окрім того, мити курячі яйця категорично заборонено — лікар.