Овочеві кульки — смачно, бюджетно і просто

1 хв на прочитання11 Січня 2023, 01:12

Їх можна використовувати як закуску або основну страву для тих, хто не їсть м’яса.

Будьте готові до того, що вам доведеться смажити чималу кількість овочевих кульок — їх завжди мало! Ці овочеві кульки можна використовувати як закуску або основну страву для тих, хто не їсть м’яса.

Інгредієнти:

морква — 1 шт.;

картопля — 1 шт.;

зелена цибуля;

яйця — 2 шт.;

борошно — 125 г;

тертий пармезан — 1 ст. л.;

сіль — за смаком;

перець — за смаком;

олія — 200 мл.

Приготування.

Помити картоплю і моркву, почистити. За допомогою овочерізки нарізати тонкою соломкою.

Покласти моркву та картоплю у велику миску, додати нарізану зелену цибулю, яйця, сіль і перець, додати тертий пармезан, борошно. Перемішати, допоки не вийде однорідна суміш.

За допомогою ложки набрати суміш і сформувати з неї кульки.

Підсмажити кульки у гарячій соняшниковій олії у каструлі, доки не стануть золотистими зусібіч (по 2-3 хвилини з кожного боку).

Коли кульки будуть готові, викласти їх на паперовий рушник, який вбере залишки олії.

Також ми розповідали про сосиски з твердим сиром у лаваші — смачний сніданок за кілька хвилин.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: