Догори
Дати відгук

Остеопат розповідає, чому не варто мати стосунків із жінкою, яка носить високі підбори

«Це круто для сексу ззаду стоячи за гаражами на 2 хвилини, але не для життя».

6 хв на прочитання17 Жовтня 2021, 12:02
Поділитись:

Взуття на високих підборах додає жінці сексуальності, але не в будь-чиїх очах. Російський остеопат Валерій Давидов розповів, що він бачить, дивлячись неозброєним оком на дівчину в туфлях на високих підборах.

Насамперед остеопат звернув увагу на гомілкостоп, «вивернутий «із м'ясом».

«Розплющені кістки передньої частини стопи, на яку припадає дике навантаження всієї ваги, явно сильно болить і починається випадання великого пальця назовні, що заведено називати: «У мене тут кісточка на нозі збоку», — розповідає остеопат.

Він констатує, що коліна, вивернуті врізнобіч у спробах компенсувати нетипове положення стопи, вже «добряче підроздовбані».

«Адже якщо стопа перебуває не на землі, а під кутом 45°, система людини думає, що це земля так у неї нахилилася і зараз вона вся впаде. Тому коліна змінюються в суглобах, коли сильно вивертається таз, щоб обличчям не гримнутися в асфальт», — пояснює остеопат.

Таз також вивернутий настільки, що поперековий відділ хребта «пішов у глухий гіперлордозний прогин» (за рахунок чого сідниці стають «шикарними і такими піднятими»).

Тазостегнові суглоби змінили кут своєї роботи (що і призвело до кривих колін), і якщо вже не болять, то дуже скоро будуть.

Вивернута стопа на підборах отримує 80 % навантаження від ваги жінки на самий носок, що і призводить до випадання пальця і ​​хронічних болів у стопі.

«Істотно зміщується човноподібна кістка гомілкостопу. 

Таз намагається компенсувати баланс скелета, вважаючи, що стопа завжди стоїть на землі всією поверхнею (ви не поясните мозку, що існують підбори для краси), і система організму розуміє, що якщо не вивернути таз для компенсації цього кута стопи до поверхні, людина просто впаде обличчям вниз, бо з погляду організму кут ноги щодо стопи в нормі — завжди 90°. І коли дівчинка стоїть на підборах, організм намагається всіма силами повернути ці 90° кута, вважаючи, що дівчинка зараз розквасить собі носа об підлогу»,
— говорить Валерій Давидов.

 

Він пояснює, що організм, реагуючи на таку небезпеку, терміново повертає таз. Доворот іде вперед, красиво піднімаючи сідниці догори.

«Це круто для сексу ззаду стоячи за гаражами на 2 хвилини, але не для життя. Тому що в цей момент послаблюються задні (внутрішні) зв'язки/м'язи/шнурки/мотузки, які тримають всю тазову вісцеру. Тобто їде весь вміст таза. Їде міцно. Зміщується матка в кінці, натягуються яєчники, натягується в своєму нелюдському напруженні сечовий міхур... з одного боку. А з іншого боку все послаблюється і починає хитатися. І бовтається до повного випадання матки і піхви, починаючись з нешкідливого потрапляння повітря в піхві при сексі, потім легкий біль десь там усередині, потім частіше бігати попісяти, потім цистит ні звідси, ні звідти», — розповідає Валерій Давидов.

Живіт випав наперед — адже якщо в спині прогин, «якщо крижі в положенні низького старту Усейна Болта», то куди подінеться те, що попереду?

Остеопат пояснює, що живіт, аби триматися хоч якось, мусить «закам’яніти». Тому спазмується все — від верхніх тканин і фасцій до глибоких фасцій і внутрішніх органів, уже не кажучи про м'язи.

«Ті, кому вдається так завагітніти — ну просто нелюдські везунчики, бо взагалі не зрозуміло, як там може хоч щось працювати. З іншого боку, шансів народити без кесаревого трохи менше, ніж анітрохи», — говорить Валерій Давидов.

Шлунок і печінка нахилені вперед і натягнуті.

«Звідки ж там буде хоч якийсь комфорт і спокій? Там буде пекло і треш. І якщо не зараз, то через якісь близькі роки», — розповідає остеопат.

У спробах компенсувати неприродне положення тіла верхньогрудний відділ хребта вигинається горбом, формує холку, виламує шию, і в результаті виходить поперековий гіперлордоз.

«Але його можна перетягнути назад якимось диким ліфчиком, щоб хоч якось груди свою тримати, адже вони ж падають уперед-униз, тому що плечі загортає так само всередину від цього диво-горба!» — говорить Валерій Давидов.

Остеопат пояснює, що ці спроби тіла там довернути, тут натягнути, там якось компенсувати дають прогин у шиї — адже інакше вона буде «дивитись у підлогу».

Прогин у шиї на підйом підборіддя тисне кровообіг по шийних хребетних артеріях у голову, та й другий і перший хребці втискаються в потилицю.

«Кровотік ніякий, артикуляція шиєю ніяка. Потилиця зміщується і змушує переадаптовауватися під свою кривизну весь череп. А черепу так не подобається, але варіантів у нього немає, інакше дебілка-господиня склеїть ласти (підбори). І тут до нас приходять головні болі, мігрені, погіршення зору. І звичайно ж — їдуть зуби і щелепи, іноді починає випадати волосся через порушення в роботі черепних оболонок», — говорить Валерій Давидов.

Остеопат пояснює, чому, бачачи жінку на підборах, не думає не лише про стосунки, а й навіть про секс.

«Тут не тільки з дітьми буде сутужно, але і з усім іншим, тому що з сексом у неї або ще хоч якось, або вже ніяк через втрату чутливості, тотальну аноргазмію і наявність болю в найрізноманітніших місцях. А витримувати пекельне пекло під час її менструації, яка обов'язково-обов'язково буде дуже-дуже-дуже болючою (і знову ж таки, якщо це не так, то це виняток або перекомпенсація на перекомпенсації і перекомпенсацією поганяє, але ніяк не здоров'я), нікому не захочеться!» — переконаний Валерій Давидов.

Також ми розповідали про Всесвітній день хребта: кілька простих порад для здорової спини.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Позбутися хропіння Корисні продукти Спати і висипатися
5 продуктів, які допоможуть позбутися хропіння
2 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Тепер офіційно: використання смартфонів не призводить до раку мозку — ВООЗ
2 хв на прочитанняВчора
На фото один із перших пацієнтів, які випробували на собі нову вакцину, Стів Янг
У Британії вперше у світі тестують на людях препарат, що може вилікувати рак шкіри
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
У США чоловік поскаржився лікарям на мігрень — причиною головного болю виявились яйця солітера в мозку
2 хв на прочитанняВчора
5 овочів, які знижують рівень поганого холестерину
2 хв на прочитанняВчора
МОЗ винесло на громадське обговорення проект порядку надання послуг з амбулаторного лікування туберкульозу на первинці
2 хв на прочитанняВчора
50 тисяч гривень за оформлення інвалідності: на Львівщині викрили групу медиків, які заробляли на документах
1 хв на прочитанняВчора
5 ранкових звичок, які допоможуть швидше схуднути
2 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost
Чоловічий гороскоп на травень 2024 Астрологія
Чоловічий гороскоп на травень 2024: Левам - натхнення, Терезам - закоханість
4 хв на прочитання27 хвилин тому
Фото: «Їжа легко»
Солодкі сухарики зі сметаною та корицею — простий і смачний рецепт
1 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Ірис сибірський — чудові квіти, які не потребують догляду (ФОТО)
1 хв на прочитання6 годин тому
Підкормка для Троянд і Папороті Підживлення рослин
Цей простий засіб стане ефективною підкормкою для троянд та папороті
1 хв на прочитанняВчора
Потоп на «фабриці світу»: наслідки найбільшої повені у найбільш розвиненому та густонаселеному регіоні Китаю (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора
В Україні різко зменшується чисельність вовків: екологи б'ють тривогу
1 хв на прочитанняВчора
Україна та Німеччина розпочинають розробку нового екологічного проєкту для лісового сектору
2 хв на прочитанняВчора
Азія найбільше постраждала від екстремальних погодних умов у 2023 році
2 хв на прочитанняВчора