Сергій Коваленко1 хв на прочитання25 Вересня 2024, 10:07
Шукаєте швидкий і легкий сніданок, який також був би неймовірно смачним? Спробуйте цей рецепт омлету на пару з овочами та фетою. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує корисність і легкість у приготуванні страв, а також прагне почати день з багатого на білки та вітаміни сніданку.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт.
- Солодкий перець – 1 шт. (середнього розміру, нарізаний кубиками)
- Цибуля-порей – 30 г (тонко нарізана)
- Фета – 50 г (подрібнена)
- Свіжий шпинат – 50 г
- Сіль, перець – за смаком
- Оливкова олія – для змащення
Інструкція:
- У глибокій мисці збийте яйця з сіллю та перцем до однорідності.
- Додайте нарізаний солодкий перець, цибулю-порей, шпинат та фету до яєць і акуратно перемішайте.
- Змастіть невелику форму для запікання або каструльку оливковою олією. Вилийте суміш у форму.
- Встановіть форму у пароварку або над каструлькою з киплячою водою, накрийте кришкою і готуйте на пару протягом 7-10 хвилин, або доки омлет не стане повністю готовим.
- Вийміть омлет із форми, подавайте гарячим, прикрасивши за бажанням зеленню або додатковим шматочком фети.
Сподіваюся, цей рецепт додасть насолоди та здоров'я до вашого ранкового ритуалу!
Більше новин читайте на GreenPost.