Омлет із яблуками та корицею готується дуже швидко, й, окрім того, цей рецепт не вимагає якихось екзотичних продуктів.
Інгредієнти:
яблука — 2 шт.;
яйця — 2 шт.;
молоко — 100 мл;
борошно пшеничне — 100 г;
сіль — дрібка;
цукор — 2 ч. ложки і дрібка для подачі;
олія (для обсмажування) — 20 мл;
кориця — дрібка.
Приготування.
Відокремити жовтки від білків.
У жовтки насипати цукор і сіль.
Добре збити віночком чи виделкою.
Влити молоко і ще раз збити.
Просіяти борошно через сито просто в миску і ретельно перемішати до однорідності.
Яблука очистити від серцевини й нарізати тонкими невеликими скибочками.
Яблучні скибочки покласти в масу і перемішати.
Окремо збити білки за допомогою міксера до стійкої піни.
Білки порціями вводити в масу омлету, акуратно перемішуючи.
У сковороді розігріти олію і викласти омлетну суміш. Накрити кришкою й обсмажити на помірному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Готовий омлет із яблуками посипати цукром і корицею та подавати до столу.
Також ми розповідали про бананові оладки — чудовий варіант як для сніданку, так і швидкого перекусу протягом дня.