Омлет із яблуками та корицею: просто, швидко і смачно

1 хв на прочитання02 Жовтня 2022, 07:49

Смаження займе менше часу, ніж підготовка продуктів.

Омлет із яблуками та корицею готується дуже швидко, й, окрім того, цей рецепт не вимагає якихось екзотичних продуктів.

Інгредієнти:

яблука — 2 шт.;

яйця — 2 шт.;

молоко — 100 мл;

борошно пшеничне — 100 г;

сіль — дрібка;

цукор — 2 ч. ложки і дрібка для подачі;

олія (для обсмажування) — 20 мл;

кориця — дрібка.

Приготування.

Відокремити жовтки від білків.

У жовтки насипати цукор і сіль.

Добре збити віночком чи виделкою.

Влити молоко і ще раз збити.

Просіяти борошно через сито просто в миску і ретельно перемішати до однорідності.

Яблука очистити від серцевини й нарізати тонкими невеликими скибочками.

Яблучні скибочки покласти в масу і перемішати.

Окремо збити білки за допомогою міксера до стійкої піни.

Білки порціями вводити в масу омлету, акуратно перемішуючи.

У сковороді розігріти олію і викласти омлетну суміш. Накрити кришкою й обсмажити на помірному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.

Готовий омлет із яблуками посипати цукром і корицею та подавати до столу.

Також ми розповідали про бананові оладки — чудовий варіант як для сніданку, так і швидкого перекусу протягом дня.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: