- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Оладки з сиру та вермішелі — рецепт без борошна
Оладки з сиру та вермішелі — дуже простий рецепт.
Інгредієнти:
сир — 200 г;
вермішель (сира) — 150 г;
яйця — 2 шт.;
цукор — 2 ст. ложки;
сіль — 1 дрібка;
олія — для смаження;
сметана (для подачі) — за смаком.
Приготування.
Вермішель відварити за інструкцією на упаковці, відкинути на друшляк чи сито, остудити.
У сир додати яйця, цукор і сіль.
Розтерти на однорідну масу.
Додати вермішель у сирну масу.
Перемішати ложкою. Маса повинна вийти досить густою, як для будь-яких оладок.
У сковороді розігріти олію. Столовою ложкою викладати сирні оладки з вермішеллю в сковороду й обсмажувати з двох боків до золотистого кольору.
Подавати оладки з сиру та вермішелі у гарячому вигляді, зі сметаною.
Також ми розповідали про пісні ажурні млинці на окропі — рецепт без яєць.