Догори
Дати відгук

Оладки з сиру та вермішелі — рецепт без борошна

Їх можна подавати зі сметаною.

1 хв на прочитання24 Жовтня 2022, 07:33
Поділитись:

Оладки з сиру та вермішелі — дуже простий рецепт.

Інгредієнти:

сир — 200 г;

вермішель (сира) — 150 г;

яйця — 2 шт.;

цукор — 2 ст. ложки;

сіль — 1 дрібка;

олія — ​​для смаження;

сметана (для подачі) — за смаком.

Приготування.

Вермішель відварити за інструкцією на упаковці, відкинути на друшляк чи сито, остудити.

У сир додати яйця, цукор і сіль.

Розтерти на однорідну масу.

Додати вермішель у сирну масу.

Перемішати ложкою. Маса повинна вийти досить густою, як для будь-яких оладок.

У сковороді розігріти олію. Столовою ложкою викладати сирні оладки з вермішеллю в сковороду й обсмажувати з двох боків до золотистого кольору.

Подавати оладки з сиру та вермішелі у гарячому вигляді, зі сметаною.

Також ми розповідали про пісні ажурні млинці на окропі — рецепт без яєць.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Паразит, що заражає до 50 % людей, «обезголовлює» сперматозоїди — ось що з’ясували науковці
4 хв на прочитання47 хвилин тому
Фото з відкритих джерел
Ілон Маск під час передвиборчої кампанії Трампа вживав багато кетаміну - ЗМІ
4 хв на прочитаннягодина тому
Зображення згенеровано ШІ
Енергетична дилема Європи: ціни на електроенергію падають нижче нуля, а інвестори та мережі відчувають тиск
3 хв на прочитання2 години тому
Гороскоп на 31 травня 2025 року
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 31 травня 2025 року
6 хв на прочитання3 години тому
Кір і кашлюк: тривожна статистика 2024 року від ЦГЗ України змушує замислитися про ефективність вакцинації
3 хв на прочитання3 години тому
У відкликаних цукерках Haribo виявлено канабіс, поліція проводить розслідування
1 хв на прочитання4 години тому
Земля може перетнути ключовий кліматичний поріг через два роки — Всесвітня метеорологічна організація
6 хв на прочитання5 годин тому
НСЗУ штрафуватиме лікарні за незаконне стягнення коштів за наркоз
1 хв на прочитання5 годин тому