Оладки з кабачків і капусти під часниковим соусом: простий і смачний рецепт

1 хв на прочитання08 Червня 2024, 08:24
Фото: «Їжа легко»

Інгредієнти звичні, але їх поєднання перетворює цю страву на справжній маленький кулінарний шедевр.

Поміж безлічі рецептів із кабачків і капусти один особливо відзначається своєю неповторною смаковою гармонією. Ці оладки — справжня вишуканість на вашому столі. Інгредієнти здаються звичними, але вмілий спосіб їх поєднання перетворює цю страву на справжній маленький кулінарний шедевр.

Інгредієнти:

кабачки — 2 шт.;

капуста — 300 г;

яйце — 2 шт.;

сіль за смаком;

борошно — 4 столові ложки;

майонез — 5 столових ложок;

кріп — 5 гілочок;

часник — 2 зубчики;

олія — ​​для смаження.

Приготування.

Очистити кабачки від шкірки та натерти їх на дрібній тертці. Посолити, перемішати. Добре вичавити сік.

Потім дрібно пошаткувати капусту і додати до кабачків. Посолити.

Потім додати 2 столові ложки майонезу, яйця та борошно. Ретельно перемішати. Маса повинна вийти густуватою, а якщо вам здається, що рідка, то можна додати ще 1 столову ложку борошна.

Сформувати оладки ложкою і викласти їх на розжарену сковороду з олією. Обсмажити до золотистої скоринки. Так зробити з усіма оладками. Викласти на серветку, щоб зайва олія пішла.

Поки готуються оладки, зробити соус. Майонез змішати з покришеним кропом і часником, пропущеним через прес.

Потім кожну оладку змастити соусом. Тепер можна подавати. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: