Поміж безлічі рецептів із кабачків і капусти один особливо відзначається своєю неповторною смаковою гармонією. Ці оладки — справжня вишуканість на вашому столі. Інгредієнти здаються звичними, але вмілий спосіб їх поєднання перетворює цю страву на справжній маленький кулінарний шедевр.
Інгредієнти:
кабачки — 2 шт.;
капуста — 300 г;
яйце — 2 шт.;
сіль за смаком;
борошно — 4 столові ложки;
майонез — 5 столових ложок;
кріп — 5 гілочок;
часник — 2 зубчики;
олія — для смаження.
Приготування.
Очистити кабачки від шкірки та натерти їх на дрібній тертці. Посолити, перемішати. Добре вичавити сік.
Потім дрібно пошаткувати капусту і додати до кабачків. Посолити.
Потім додати 2 столові ложки майонезу, яйця та борошно. Ретельно перемішати. Маса повинна вийти густуватою, а якщо вам здається, що рідка, то можна додати ще 1 столову ложку борошна.
Сформувати оладки ложкою і викласти їх на розжарену сковороду з олією. Обсмажити до золотистої скоринки. Так зробити з усіма оладками. Викласти на серветку, щоб зайва олія пішла.
Поки готуються оладки, зробити соус. Майонез змішати з покришеним кропом і часником, пропущеним через прес.
Потім кожну оладку змастити соусом. Тепер можна подавати. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.