Обліпихове повидло Energy: покроковий рецепт

1 хв на прочитання09 Жовтня 2022, 14:00

Вживання ягоди додає організму енергії та сил

Плоди обліпихи містять широкий спектр вітамінів, органічних кислот, мікроелементів, дубильні речовини, є незамінним джерелом антиоксидантів. Рецепт приготування.

Час підготовки

Час приготування

Порції

3 години

1 година 30 хвилин

6

Складові

Спосіб приготування

  1. Обліпиху миємо та подрібнюємо в пюре.
  2. Додаємо воду та варимо протягом 25 хвилин.
  3. Потім перетираємо обліпиху через сито, додаємо цукор і варимо у два підходи.
  4. Спочатку – протягом 30 хвилин та залишаємо настоятися 3 години.
  5. Потім знову ставимо на невеликий вогонь на 30 хвилин.
  6. Після – закочуємо в заздалегідь простерилізованібанки.

Вживання ягоди додає організму енергії та сил, так необхідних у холодну пору року. За смаком повидло кисло-солодке, воно сподобається тим, хто не любить нудотної солодощі в заготовках.

Як і з чим подавати

Подаємо до чаю, всілякій випічці, використовуємо для приготування гарячого чаю.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: