Догори
Дати відгук

Новий вид кави вас шокує: швейцарці створили улюблений напій у тюбику

Каву можна змішати з водою в чашці, намазати на випічку на сніданок або просто випити прямо з тюбика.

2 хв на прочитання07 Червня 2024, 19:48
Новий вид кави вас шокує Швейцарці створили каву у тюбику Новий вид кави вас шокує Швейцарці створили каву у тюбику
Поділитись:

З'явився ще один варіант, спеціально призначений для альпіністів, туристів та любителів активного відпочинку. Новий стиль кави, що отримав назву No Normal, є тюбиком з розчинною пастою, яку можна змішати з водою в чашці, намазати на випічку на сніданок або просто випити прямо з тюбика. Це один із найшвидших і найпростіших способів отримати ранкову дозу кофеїну, перш ніж вирушити далі в дику природу (або міські джунглі).

Швейцарський стартап No Normal розпочав розробку альтернативи. Його кавова паста виразно відрізняється від норми: це концентрована суміш, що стискається, упакована в 100-грамовий (3,5 унції) алюмінієвий тюбик з кришкою, який можна відправити на переробку після того, як витече остання порція кави. Компанія стверджує, що дві чайні ложки пасти розчиняються у гарячій чи холодній воді, щоб приготувати чашку кави. У кожному тюбику міститься від 15 до 25 чашок.

Якщо у вас немає можливості заощадити трохи води - скажімо, тому, що вона потрібна вам для зволоження під час майбутнього походу на цілий день, і по дорозі немає надійних природних джерел - каву No Normal можна їсти прямо з тюбика або намазувати на їжу  –  банан чи шматок хліба. На відміну від розчинної кави або пакетиків для заварювання кави, No Normal злегка підсолоджений натуральним швейцарським цукром, тому його смак кращий у чистому вигляді, ніж у сухому, гіркому вигляді.

Можливість просто їсти – це те, що дійсно відрізняє No Normal від інших рішень для приготування кави у сільській місцевості. Це позбавляє необхідності брати з собою чашку, додаткову воду та будь-яке інше приладдя для заварювання, необхідне для інших портативних рішень для приготування кави. Це також обіцяє заощадити час вранці та забезпечити порцію кофеїну в середині дня, навіть не зупиняючись, щоб зняти рюкзак.

No Normal продає свою трубчасту пасту на ринку активного відпочинку та екстремальних видів спорту та співпрацює з десятками любителів активного відпочинку, розробляючи та вдосконалюючи продукт. Він був представлений цього тижня на виставці Outdoor by ISPO у Мюнхені після свого першого публічного виступу на заході з фрірайду та сноуборду Yeti Xtreme Verbier ще у березні.

Компанія офіційно представила на виставці свою каву і тепер пропонує тюбики за ціною 18 доларів США.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.