Ніжний смак, неймовірна текстура: баклажани з горіховою підливою

1 хв на прочитання13 Травня 2024, 15:15
Баклажани з горіховою підливою

При подачі полити баклажани горіховою підливою

Баклажани - це універсальний овоч, який можна використовувати для приготування різноманітних страв. Вони мають ніжний смак і текстуру, що робить їх ідеальними для готування різних страв.

Приготування:

Баклажани – 4 шт., ядра волоських горіхів – 1/2 скл., олія – 2 ст. л., пучок петрушки, оцет 3% - 1 ч. л., перець, сіль.

Очищені баклажани нарізати кружечками, посолити, дати полежати чи просто опустити кружечки в солону воду.

Через 10-15 хв. обсушити баклажани на вафельному рушнику. Розігріти на сковорідці олію й обсмажити баклажани з двох боків до золотистого кольору.

Для приготування підливи товчені горіхи з’єднати з подрібненою зеленню. Суміш заправити сіллю, перцем. Влити 2 ст. л. гарячої води, додати оцет. Двічі довести до кипіння, а потім охолодити.

При подачі полити баклажани горіховою підливою й подавати до столу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: