Невролог назвав 5 спецій, які варто додавати у свою каву щодня

1 хв на прочитання17 Квітня 2024, 13:36

У списку є імбир і чорний перець.

Невролог, що спеціалізується на здоров'ї мозку і зцілення, Брендон Кроуфорд назвав п'ять таких спецій, розповівши про їхні властивості.

За словами доктора, покращують роботу мозку наступні спеції:

Кориця. Це потужне джерело антиоксидантів, що мають вирішальне значення для захисту нервової системи від окисного стресу. Кориця також може регулювати рівень цукру в крові, що має вирішальне значення для підтримки когнітивних функцій і запобігання нейродегенеративних захворювань, сказав фахівець. Більше того, додавання кориці до кави може навіть стати ефективним способом прискорити схуднення.

Куркума. Ця спеція відома своїми протизапальними та антиоксидантними властивостями. Вона може допомогти зменшити запалення і окисне пошкодження головного мозку.

Мускатный орех. Нейропротекторные свойства мускатного ореха могут улучшить память и предотвратить дегенерацию нервных путей. Также он повышает настроение, что может способствовать более сосредоточенному и позитивному психическому состоянию рассказал доктор.

Черный перец. Он может не только придать уникальный вкус утренней чашке кофе, но и принести существенную пользу для здоровья мозга, особенно в сочетании с куркумой, заявил Кроуфорд.

Імбир. Відомий своїми потужними протизапальними властивостями, імбир може допомогти поліпшити когнітивні функції, зменшуючи запалення і окислювальний стрес, заявив Кроуфорд.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: