Вєтрова Влада1 хв на прочитання8 годин тому
Авторка кулінарного YouTube-каналу "Все по-домашньому" поділилася незвичним рецептом квашеної капусти, який обіцяє, що капуста не втратить своєї твердості (залишиться хрусткою) і не перекисне у процесі приготування.
Необхідні продукти
Капуста 1 кг
Морква 1 шт
Маринад:
Вода 1 літр
Сіль 1 ст. л. з гіркою
Мед 2 ст. л.
Покрокове приготування
- Приготування розсолу (основа): У посудину додайте воду і сіль. Доведіть до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася.
- Підготовка овочів: Нашаткуйте капусту і натріть моркву. Перемішайте овочі, трохи стискаючи руками.
- Закладання в банку: Щільно утрамбуйте підготовлену капусту в банку.
- Додавання меду: Додайте мед у теплий розсіл і повністю розчиніть його, перемішуючи.
- Квашення: Залийте капусту розсолом і накрийте капроновою кришкою.
- Витримка: Залиште капусту на три дні в теплому місці.
Готову квашену капусту необхідно зберігати у прохолодному місці.
Більше новин читайте на GreenPost.