Неймовірно смачна квашена капуста з медом: рецепт, який зберігає твердість

1 хв на прочитання8 годин тому
Фото: скріншот з відео

Секрет приготування квашеної капусти, яка не перекисне і залишиться хрусткою.

Авторка кулінарного YouTube-каналу "Все по-домашньому" поділилася незвичним рецептом квашеної капусти, який обіцяє, що капуста не втратить своєї твердості (залишиться хрусткою) і не перекисне у процесі приготування.

Необхідні продукти

Капуста 1 кг

Морква 1 шт

Маринад:

Вода 1 літр

Сіль 1 ст. л. з гіркою

Мед 2 ст. л.

Покрокове приготування

  1. Приготування розсолу (основа): У посудину додайте воду і сіль. Доведіть до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася.
  2. Підготовка овочів: Нашаткуйте капусту і натріть моркву. Перемішайте овочі, трохи стискаючи руками.
  3. Закладання в банку: Щільно утрамбуйте підготовлену капусту в банку.
  4. Додавання меду: Додайте мед у теплий розсіл і повністю розчиніть його, перемішуючи.
  5. Квашення: Залийте капусту розсолом і накрийте капроновою кришкою.
  6. Витримка: Залиште капусту на три дні в теплому місці.

Готову квашену капусту необхідно зберігати у прохолодному місці.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: