Небезпечні продукти, які ми недооцінюємо

1 хв на прочитання15 Лютого 2023, 06:50
Фото ілюстративне

Шкідлива їжа може суттєво впливати на стан організму.

У повсякденному раціоні багатьох людей є продукти, здатні завдати організму колосальної шкоди. Одним із таких продуктів - ковбаса. Приблизно на третину вона складається з ненатуральних компонентів, які руйнують здоров'я.

Тут захований жир, шкіра тварин, хрящі, м'ясні залишки, поєднані в одному продукті. Плюс 25-30 відсотків трансгенної сої, емульгаторів, загущувачів.

Людьми недооцінюють небезпеку консервів. Більшість із них не містять нічого корисного, при цьому підвищують ризики серцевих порушень. Крім того, вживання консервів може сприяти розвитку раку.

Багато консервантів - це канцерогени, які збільшують ризик розвитку раку кишечника. На постійній основі консервовані продукти вживати не можна – їх можна їсти лише як виняток на свята.

Небезпечним для здоров'я є біле борошно. Крім крохмалю і глютену борошно містить у собі хімічний реагент, що додається для надання білосніжності. випічці з білого борошна є маргарин і цукор - це величезна шкода для організму, який потім проявляється в ожирінні, захворюванні серця та онкології.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: