Продукти, що уповільнюють старіння, — це не казки, а результати наукових досліджень. Їжа, багата на антиоксиданти, справді омолоджує всі системи організму. Про це розповідає «Смітанка».
Чорнослив — найпотужніший антиоксидант. 3-4 ягоди на день — і ваш організм буде забезпечений серйозним захистом від старіння.
Родзинки — їх потрібно з'їдати хоча б по 2 столові ложки.
Білокачанна капуста, сира або квашена, допоможе вам виглядати молодшою.
Зелений чай давно славиться своєю здатністю покращувати обмін речовин.
Буряк покращить склад крові.
Апельсин — постачальник вітаміну C.
Червоний виноград — славиться своїми антиоксидантними властивостями.
Солодкий перець — у ньому вітаміну C трохи менше, ніж у апельсинах, але цілком достатньо, щоб перець увійшов до цього списку.
Пшоно — треба їсти пшоняну кашу хоча б два-три рази на тиждень.
Також ми розповідали про молодість у тарілці: як продовжити.