Деякі фрукти та овочі нутріціологи радять їсти кожен день. Вони сприяють виведенню застоїв рідини, очищенню організму та усунення зайвої ваги.
У теплий сезон вишня має з’являтися на столі якнайчастіше! Вона багата на залізо, магній і вітаміни, а фенольні сполуки у складі ягід відіграють важливу роль у профілактиці анемії, серцево-судинних захворювань та цукрового діабету.
Вся зелень корисна для тих, хто худне, але кріп – особливо. Він допомагає налагодити травлення, покращити вироблення жовчі, усунути спазми та здуття живота.
За рахунок вмісту білків у складі вони швидко усувають голод – але при цьому містять мало калорій та багато вітамінів, необхідних для здоров’я шкіри та серцево-судинної системи. Проте понад три рази на тиждень їсти гриби не рекомендується. Все тому, що в них міститься хітин – речовина, яка важко перетравлюється.