Названо найшкідливіший суп, який їв кожен
Цей суп дуже швидко допомагає набрати жирову тканину.
Це ідеально, коли ви довго хворієте, ослаблені, виснажені або відновлюєтеся після травм.
На цьому плюси, по суті, закінчуються. Є три причини відмовитися від вживання кісткових бульйонів.
У бульйон виварюється і концентрується все найшкідливіше, що є в м’ясі та кістках. Разом із наваристим супчиком людина отримує пурини, які підвищують рівень сечової кислоти, що навряд чи йде на користь суглобам.
Плюс зросте артеріальний тиск, що підвищує серцево-судинні ризики. Що стосується антибіотиків та гормонів, то пропагандисти кісткових бульйонів впевнені – тривале варіння гарантує порятунок від усього непотрібного.
З цього приводу дані суперечливі, проте логіка підказує, що все, що було в організмі тварин та птахів у вигляді ліків, виявиться і в бульйоні.