Догори
Дати відгук

Названо найшкідливіший суп, який їв кожен

Цей суп дуже швидко допомагає набрати жирову тканину.

1 хв на прочитання15 Квітня 2023, 10:30
Поділитись:

Це ідеально, коли ви довго хворієте, ослаблені, виснажені або відновлюєтеся після травм.

На цьому плюси, по суті, закінчуються. Є три причини відмовитися від вживання кісткових бульйонів.

У бульйон виварюється і концентрується все найшкідливіше, що є в м’ясі та кістках. Разом із наваристим супчиком людина отримує пурини, які підвищують рівень сечової кислоти, що навряд чи йде на користь суглобам.

Плюс зросте артеріальний тиск, що підвищує серцево-судинні ризики. Що стосується антибіотиків та гормонів, то пропагандисти кісткових бульйонів впевнені – тривале варіння гарантує порятунок від усього непотрібного.

З цього приводу дані суперечливі, проте логіка підказує, що все, що було в організмі тварин та птахів у вигляді ліків, виявиться і в бульйоні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
ФОТО: ілюстративне
На Миколаївщині "Міськводоканал" проігнорував припис екологів і продовжує забруднення вод та ґрунтів
1 хв на прочитаннягодина тому
ЄС відкрив ринок для українського насіння соняшника, ріпака, сої та буряка
ЄС визнав українські сертифікати для насіння соняшника, ріпака, сої та буряка
1 хв на прочитання4 години тому
Синюк карпатський.
Фото: Карпатський Біосферний заповідник
Синій скарб Карпат: що треба знати про унікального слимака, який є індикатором чистого лісу
2 хв на прочитання6 годин тому
У Карпатах масово цвіте червона рута.
На Закарпатті масово зацвіла легендарна червона рута (ФОТО)
1 хв на прочитання7 годин тому
Вони бачили динозаврів: 16 червня – Всесвітній день морських черепах
2 хв на прочитання9 годин тому
Землю біля озера та посеред лісу виставили під забудову за понад 7 млн грн
1 хв на прочитання10 годин тому
Це не зона розваг: на Одещині оштрафували агресивного джипера за їзду в заповіднику
1 хв на прочитання11 годин тому
Відчуття «повзання» без видимих комах може бути тривожним дзвіночком
3 хв на прочитання13 годин тому