Догори
Дати відгук

Названо найкращий час сніданку, обіду і вечері для швидкого схуднення

Дізнайтеся, коли краще їсти, щоб худнути.

2 хв на прочитання15 Листопада 2023, 08:11
Вчені визначили найкращий час для сніданку обіду і вечері Вчені визначили найкращий час для сніданку обіду і вечері
Поділитись:

Дійсно, дотримання ефективної дієти, яка складається з продуктів, які спалюють жир, допоможе вам скинути зайву вагу. Але якщо ви серйозно підійдете до часу приймання їжі, це вплине на те, наскільки людина відчуває голод протягом дня.

Про це стверджує особиста тренерка Медді Бідулф. Насправді, жодного секрету не існує. Якщо ви хочете, щоб на вазі зменшувалися цифри, потрібно дотримуватися дефіциту калорій. Але існують такі періоди, коли людський організм витрачає більше калорій без особливих зусиль.

В який час потрібно їсти, щоб схуднути

Згідно з дослідженнями Університету Мурсії (Іспанія), найкращим часом для сніданку є період між 7:00 — 7:11 ранкуОбідати потрібно в районі 12:30 та 13:00, але найкращим часом для денного приймання їжі вчені вважають 12:38. А коли справа доходить до вечері, необхідно вкластися у період між 18:00 та 18:30, але оптимальним часом є 18:14. При цьому їсти потрібно небагато.

А як щодо перекушувань? Чи вчені знайшли час для них? Так! Дослідження показало, що перекушувати найкраще об 11:01, 15:14 та 21:31. Це ті моменти, коли сила волі людини може підводити і організм буде відчувати легкий голод. Провідна наукова співробітниця Food Marble, докторка Клер Шорт стверджує, що перекушувати слід тоді, коли утворюється чотиригодинна перерва між основними прийманнями їжі чи після інтенсивного тренування.

Серед закусок краще обирати ті, які безпечні для фігури. Це, за словами, спеціалістки, продукти багаті на клітковину в поєднанні з високим вмістом білка. Так ви будете довше відчувати ситість. Краще заздалегідь планувати свої перекушування.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.