Догори
Дати відгук

Названо найкращі продукти для здоров'я шкіри та волосся

Насіння гарбуза допомагає організму підтримувати здоров'я травного тракту.

1 хв на прочитання20 Травня 2021, 06:51
Названо найкращі продукти для здоров'я шкіри та волосся Названо найкращі продукти для здоров'я шкіри та волосся
Поділитись:

Красива шкіра та волосся — важливий показник стану імунної системи. Вони сигналізують про те, що організм забезпечений поживними речовинами. Експерти перерахували продукти, які покращують здоров'я шкіри та волосся, пише GQ.

Лимон

Вода з лимоном сприяє зволоженню та багата на вітамін С і антиоксиданти, які сприяють травленню. Але лимонна кислота може пошкодити чутливу зубну емаль.

Шпинат

На кожні 100 грамів шпинату людина споживає 91 грам води, що дарує шкірі зволоження, збагачене поживними речовинами (калій, кальцій, магній і фосфор). Вони допомагають регулювати температуру тіла та сприяють здоров'ю шкіри і волосся.

Мигдаль

Це відмінне джерело білка та корисних мононенасичених жирів, які необхідні організму. Мигдаль багатий вітамінами A, E, B1 і B6, які прискорюють ріст волосся. 

Гарбузове насіння

Відомо, що насіння гарбуза з високим вмістом клітковини й антиоксидантів дає змогу підтримувати здоров'я травного тракту, що може поліпшити здоров'я волосся та шкіри.

Папая

Маски для обличчя та волосся з папаї дуже популярні в косметології. Також фрукт є відмінним джерелом вітаміну С, калію, магнію та фолієвої кислоти, які корисні для організму.

Нагадаємо, які вітаміни варто вживати, щоб зміцнити судини.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.