Дослідження показують, що «червоне м’ясо та перероблені м’ясні продукти, такі як бекон та ковбаса, можуть підвищувати ризик інсульту». Однак це не означає, що з раціону потрібно виключати м’ясо. Видання StudyFinds перерахувало 4 корисні види.
1. Куряча грудка.
У ньому високий вміст білка, і навіть мало жиру.
2. Грудка індички.
Анітрохи не гірше курки, а ще й менш жирна.
3. Яловичина.
Хоча більшість лікарів і дієтологів рекомендують обмежувати споживання червоного м’яса, воно все ж таки багате на корисні білки і поживні речовини. Тому іноді можна. І краще вибирати нежирні шматки.
4. Риба.
Це добре джерело корисних жирів. Можна їсти навіть консерви.