Названо 4 найкорисніші види м'яса: обов'язково запам'ятайте

1 хв на прочитання22 Вересня 2023, 10:30

У ньому високий вміст білка, і навіть мало жиру.

Дослідження показують, що «червоне м’ясо та перероблені м’ясні продукти, такі як бекон та ковбаса, можуть підвищувати ризик інсульту». Однак це не означає, що з раціону потрібно виключати м’ясо. Видання StudyFinds перерахувало 4 корисні види.

1. Куряча грудка.

У ньому високий вміст білка, і навіть мало жиру.

2. Грудка індички.

Анітрохи не гірше курки, а ще й менш жирна.

3. Яловичина.

Хоча більшість лікарів і дієтологів рекомендують обмежувати споживання червоного м’яса, воно все ж таки багате на корисні білки і поживні речовини. Тому іноді можна. І краще вибирати нежирні шматки.

4. Риба.

Це добре джерело корисних жирів. Можна їсти навіть консерви.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: