Названі продукти, які призводять до згущення крові
До згущення крові призводить зменшення кількості плазми
Деякі продукти можуть серйозно нашкодити кроносній системі.
Вживання картоплі, бананів, насолод і навіть деяких корисних продуктів може сприяти потенційно небезпечному згущенню крові.
Загущення крові збільшує ризик виникнення тромбів та судинних закупорок, що призводять до порушення кровопостачання найважливіших органів – серця та головного мозку. Наслідком таких порушень можуть бути інсульти та серцеві напади.
Кров має рідку складову – плазму та формені елементи – клітини. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До загущення крові призводить зменшення кількості плазми.
Продукти, які можуть загущувати кров:
- 1. Картопля.
- 2. Банани.
- 3. Цукор, всі солодощі.
- 4. Алкоголь.
- 5. Газовані напої.
- 6. Певна зелень: петрушка, кріп.
- 7. Грецькі горіхи.
За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів повинно бути обмеженим.