Догори
Дати відгук

Наволочки бажано міняти раз на 2 дні: які щоденні ритуали погіршують стан шкіри

Якщо людина абсолютно здорова, а стан шкіри поганий, то винні звички.

1 хв на прочитання07 Січня 2023, 15:43
Поділитись:

Шкіра обличчя — це відображення стану внутрішніх систем та органів людини. Але якщо людина абсолютно здорова, а стан шкіри поганий, то винні звички. Про це розповідає «Карта здоров’я».

Гормональний збій, незбалансоване харчування, стреси — це стає причинами погіршення стану шкірного покриву. Але виявляється, винуватцями цього можуть виступати зовсім не хвороби, а щоденні ритуали, що погіршують зовнішній вигляд, яким слідує кожна звичайна людина.

Звички, що погіршують стан обличчя та викликають прищі

1) Міняти постільну білизну в міру забруднення.

Наволочку бажано міняти раз на 2 дні, а не чекати, поки вона забрудниться. Можна прогладжувати праскою щодня. У постільній білизні мешкають кліщі, що провокують виникнення алергії та прищів.

2) Торкатися шкіри обличчя руками.

Дослідження показали, що на руках знайдено наркотики, навіть якщо людина не має до них стосунку. Що вже говорити про бактерії, які можна перенести на обличчя брудними руками.

3) Пити воду, коли захочеться.

Важливо вживати хоча б 1,5 л води на день, адже зневоднення викликає сухість, а нестача води не дає організму позбавлятися шлаків і токсинів.

4) Застосування вологих серветок.

Через просочення косметичного продукту шкідливими компонентами можуть виникнути лущення, висипання, почервоніння. Краще користуватися міцелярною водою, змиваючи нею макіяж і даючи дихати шкірі.

Також ми розповідали про 4 способи, якими ваше тіло намагається сказати вам щось важливе.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.