Науковці вивели новий сорт червоного ківі

1 хв на прочитання22 Червня 2021, 10:45

Новозеландський фрукт неймовірно популярний на китайському ринку.

Зазначається, що компанія Zespri  понад 10 років працювала над дослідженнями та вирощуванням цього нового сорту червоного плоду ківі. Обмежена кількість реалізовувалася у магазині Pagoda в Шанхаї, а також в інтернет-магазині Zespri на платформі електронної комерції Tmall, яким керує винятково Pagoda.

Як повідомляє FreshPlaza, новозеландський фрукт неймовірно популярний на китайському ринку. Фрукти ківі Zespri є одними з найвідоміших світових фруктових брендів, а Китай —  найбільшим ринком фруктів.

Zespri націлений на безпеку харчових продуктів, свіжість, здоров’я та якісний смак. Кожен шматочок плоду ківі Zespri, який залишає Нову Зеландію, має відповідати суворим стандартам і пройти 12 етапів системи управління якістю. Тільки так можна гарантувати найвищу якість продукції.

Глава Zespri China Цзян Шицзе заявив, що червоний фрукт ківі вперше виходить на ринок Китаю і це  має стратегічне значення для Zespri. Водночас їх вибір співпрацювати з Pagoda є свідченням зміцнення зв’язку між двома компаніями.

Нагадаємо, жінка створила геніальний спосіб переробки харчових відходів на смаколики.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: