- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Науковці вивели новий сорт червоного ківі
Науковці вивели новий сорт червоного ківі
Новозеландський фрукт неймовірно популярний на китайському ринку.
Зазначається, що компанія Zespri понад 10 років працювала над дослідженнями та вирощуванням цього нового сорту червоного плоду ківі. Обмежена кількість реалізовувалася у магазині Pagoda в Шанхаї, а також в інтернет-магазині Zespri на платформі електронної комерції Tmall, яким керує винятково Pagoda.
Як повідомляє FreshPlaza, новозеландський фрукт неймовірно популярний на китайському ринку. Фрукти ківі Zespri є одними з найвідоміших світових фруктових брендів, а Китай — найбільшим ринком фруктів.
Zespri націлений на безпеку харчових продуктів, свіжість, здоров’я та якісний смак. Кожен шматочок плоду ківі Zespri, який залишає Нову Зеландію, має відповідати суворим стандартам і пройти 12 етапів системи управління якістю. Тільки так можна гарантувати найвищу якість продукції.
Глава Zespri China Цзян Шицзе заявив, що червоний фрукт ківі вперше виходить на ринок Китаю і це має стратегічне значення для Zespri. Водночас їх вибір співпрацювати з Pagoda є свідченням зміцнення зв’язку між двома компаніями.
Нагадаємо, жінка створила геніальний спосіб переробки харчових відходів на смаколики.