Наполеон без випічки всього за 20 хвилин: дуже простий рецепт

1 хв на прочитання09 Вересня 2022, 15:34

Секретом "швидкого" Наполеона поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee

Для торта нам знадобитися форма діаметром 17 см, а також ці інгредієнти:

Для заварного крему дуже ретельно змішайте 2 яйця з цукром і борошном, щоб не було грудочок. Молоко підігрійте до гарячого стану (щоб від нього йшов пар), але не кип'ятіть. Частинами додайте гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи.

Крем поставте на вогонь і варіть до загустіння, постійно помішуючи. Не доводьте до кипіння. Якщо все ж крем закипів і з'явилися пластівці яєць, то перебийте занурювальним блендером до однорідності. Крем зніміть з вогню, в гарячий крем додайте ванільний цукор і вершкове масло, перемішайте. Форму вистеліть харчовою плівкою.

Викладайте 1 шар печива, зверху гарячий крем, продовжуючи, поки не закінчиться весь крем. Частину печива подрібніть в крихту, посипте зверху. Торт залиште просочуватися при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім поставте в холодильник на 2 години, щоб крем схопився. Дуже важливо: щоб торт добре просочився і був смачним, потрібно брати свіже хрустке печи.
 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: