Догори
Дати відгук

Найвищий у світі собака має зріст трирічної дитини, але не може протистояти пилососу, розповідають господарі

Часто плутають із конем.

3 хв на прочитання17 Червня 2024, 11:48
Новоспечений найвищий собака у світі веселиться з господарем Роджером Вулфом. Фото: Книга рекордів Гіннеса Новоспечений найвищий собака у світі веселиться з господарем Роджером Вулфом. Фото: Книга рекордів Гіннеса
Поділитись:

Кевін, дог з Айови (США), який нещодавно був визнаний найвищим собакою у світі, має зріст середньостатистичної трирічної дитини — і його часто плутають із конем. Але Кевін не може протистояти домашньому пилососу, якого «жахливо боїться», — розповіли його власники Трейсі та Роджер Вулф у нещодавно опублікованому інтерв'ю для Книги рекордів Гіннеса, пише The Guardian.

«Він не підпускає його до себе ближче, ніж на шість футів (приблизно 2 м — ред.)! Він буде стрибати і бігти, щоб втекти від нього», — сказав Трейсі Вулф організації, відомій своєю базою даних, яка налічує понад 40 000 рекордів.

Трирічний Кевін — далеко не єдина істота, яка лякливо ставиться до пилососів, що видають гучні звуки і дивні запахи, які можуть відлякувати собак, котів та інших домашніх улюбленців. Але через його імпозантну фігуру ці фобія створює дивний контраст.

Кевін має зріст 0,97 м від ступнів до холки. Це не лише приблизно такий самий розмір, як у багатьох малюків — він на 20 см вищий за середньостатистичного кобеля дога, що надихає багатьох, хто зустрічає його, жартувати про те, щоб осідлати його і покататися на його спині.

За даними Гіннеса, пес завоював титул найвищого кобеля у світі в березні, після того, як півроку тому помер його співвітчизник, американський дог Зевс. Трирічний Зевс мав зріст 1,046 м і боровся з раком кісток, коли йому ампутували передню праву лапу і розвинувся смертельний випадок пневмонії.

У будинку в Західному Де-Мойні, який Кевін ділить із Вульфами, дочкою і сином подружньої пари, віком 10 і 12 років відповідно, і ще кількома собаками, котами, курми, козами і кіньми, рекордсмен поводиться так, ніби не знає, наскільки він великий.

Він не тільки витрачає свій час на те, щоби втиснутися в маленькі ліжка, сидіти зверху на членах своєї сім'ї і «робити все, що роблять менші собаки», а й досить легко лякається — і не тільки пилососа.

Коли Трейсі та Роджер вимірювали Кевіна для його офіційної спроби стати наступником Зевса, рулетка налякала його. А супроводжуючи сина Вульфів на його перше заняття в організації розвитку та наставництва молоді, Кевін так розхвилювався, що обмочився просто посеред заняття.

У деяких випадках він пам'ятає, наскільки високий — наприклад, коли він просто переступає через маленьку хвіртку, яку Трейсі Вулф встановила біля свого офісу у ветеринарній клініці, де працює, щоб тримати двері відчиненими, але собак не випускати.

Кевін також з'їдає до 10 чашок їжі щодня. Його сім'я дивується цій кількості, адже йому вдається залишатися струнким, незважаючи на те, що більшу частину часу він дрімає, а також краде будь-яку додаткову їжу з кухонних прилавків, до яких може дотягнутися, навіть не піднімаючи морду, не кажучи вже про те, щоб устати на задні лапи.

За словами Вульфів, усе те, що вони пережили з Кевіном і розповіли Гіннесу, зробило їх ще більш вдячними за те, що вони взяли його додому після того, як пережили втрату свого попереднього великого дога.

«Кевін — це втілення лагідного велетня. Він був... просто ідеальним для нас», — зауважила Трейсі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Укоренити квітку Троянди Секрет посадки Гарний квітник
Зможете виростити будь-яку троянду з букета: найкращий спосіб укоренити квітку
1 хв на прочитаннягодина тому
Загрожує врожаю Кліматичні зміни Засуха Повені Зниження врожаності
Від Чорного моря до США: екстремальна погода загрожує світовому врожаю
2 хв на прочитання2 години тому
Кабмін Національний план Енергетики та Клімату
Кабмін схвалив Національний план з енергетики та клімату до 2030 року
3 хв на прочитання3 години тому
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Фундук — горіх, який може виконувати у саду ще й декоративну функцію (ФОТО)
1 хв на прочитання13 годин тому
Сумська біологічна фабрика опрацьовує можливості виходу на нові ринки
2 хв на прочитанняВчора
Незаконно видобули піску на понад 1,2 мільйона: на Волині судитимуть членів організованої групи
1 хв на прочитанняВчора
Море кличе: розмова про Міжнародний день моряка із фахівцем з морського права
6 хв на прочитанняВчора
Житомирська обласна рада створила 5 нових об'єктів природно-заповідного фонду
1 хв на прочитанняВчора