Пропонуємо рецепт приготування дуже ніжної закуски: салат «Французький поцілунок». Салат дуже легкий в приготуванні. М’ясо можете взяти замість свинини і куряче філе, і яловичину. Інгредієнти прості, доступні.
Цибулю обов’язково замаринувати, інакше ніжність буде вже не та! Салат можна приготувати і до недільної вечері, і на святковий стіл! Закуска дивовижна: ніжна, з легким вершковим ароматом, в міру пiкaнтна – справжній шедевр. Особливий шарм їй надає тертий сир і маринована цибуля. Поєднання всіх інгредієнтів ідеальне і незрівнянне: вам сподобається.
Маринад для цибулі
М’ясну вирізку нарізаємо або дрібними кубиками, або соломкою і відправляємо на розігріту сковороду з олією.
Обсмажуємо м’ясо на сильному вогні 7-8 хвилин. Можна зробити салат і з курячої грудки.
Маринуємо цибулю. Нарізаємо її кубиками, викладаємо в миску, додаємо туди сіль, цукор, оцет і заливаємо окропом. Перемішуємо і залишаємо до повного охолодження.
М’ясо на сковороді солимо, перчимо і обсмажуємо ще 2 хвилини, викладаємо на паперовий рушник.
Твердий сир і помідори нарізаємо кубиками.
З цибулі зливаємо всю остиглу рідину. З’єднуємо всі інгредієнти в одній мисці, додаємо майонез, перемішуємо.
Порада. Для заправки салату рекомендую використовувати домашній майонез або густий сметанний соус.
Готовий салат викладаємо в салатник, зверху посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. Можна подавати до столу!
Поцілунок обов’язково буде! Салат «Французький поцілунок» виходить ніжний і, водночас, дуже ситний!
Сподобається всім: швидко насичує, але не залишає тяжкості на шлунку! Ароматний і пiкaнтний, красивий і повітряний – стільки всього в одній страві.