Догори
Дати відгук

Найпопулярніший салат в кафе і ресторанах – салат «Французький поцілунок», будете здивовані

Виходить ніжний і, водночас, дуже ситний!

2 хв на прочитання07 Травня 2023, 20:18
Поділитись:

Пропонуємо рецепт приготування дуже ніжної закуски: салат «Французький поцілунок». Салат дуже легкий в приготуванні. М’ясо можете взяти замість свинини і куряче філе, і яловичину. Інгредієнти прості, доступні.

Цибулю обов’язково замаринувати, інакше ніжність буде вже не та! Салат можна приготувати і до недільної вечері, і на святковий стіл! Закуска дивовижна: ніжна, з легким вершковим ароматом, в міру пiкaнтна – справжній шедевр. Особливий шарм їй надає тертий сир і маринована цибуля. Поєднання всіх інгредієнтів ідеальне і незрівнянне: вам сподобається.

Необхідні інгредієнти

  • м’ясо свинина або яловичина – 300 грамів,
  • цибуля ріпчаста – 1 штука,
  • помідори – 3 штуки,
  • сир твердий – 200 грамів,
  • майонез – до смаку.

Маринад для цибулі

  • сіль – 0,5 чайної ложки,
  • цукор – 1 чайна ложка,
  • оцет – 1 столова ложка,
  • вода окріп – 200 мілілітрів.

М’ясну вирізку нарізаємо або дрібними кубиками, або соломкою і відправляємо на розігріту сковороду з олією.

Обсмажуємо м’ясо на сильному вогні 7-8 хвилин. Можна зробити салат і з курячої грудки.

Маринуємо цибулю. Нарізаємо її кубиками, викладаємо в миску, додаємо туди сіль, цукор, оцет і заливаємо окропом. Перемішуємо і залишаємо до повного охолодження.

М’ясо на сковороді солимо, перчимо і обсмажуємо ще 2 хвилини, викладаємо на паперовий рушник.

Твердий сир і помідори нарізаємо кубиками.

З цибулі зливаємо всю остиглу рідину. З’єднуємо всі інгредієнти в одній мисці, додаємо майонез, перемішуємо.

Порада. Для заправки салату рекомендую використовувати домашній майонез або густий сметанний соус.

Готовий салат викладаємо в салатник, зверху посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. Можна подавати до столу!

Поцілунок обов’язково буде! Салат «Французький поцілунок» виходить ніжний і, водночас, дуже ситний!

Сподобається всім: швидко насичує, але не залишає тяжкості на шлунку! Ароматний і пiкaнтний, красивий і повітряний – стільки всього в одній страві.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost
Скандальне відео на Одещині: екс-чиновник проти птахів у нацпарку
Екс-голова райради на Одещині закликав «винищити» птахів у нацпарку, екологи обурені
3 хв на прочитання2 години тому
Підсумки перевірок Держлікслужби за I квартал 2025 року
Держлікслужба відновила перевірки: 8 лікарських засобів заборонено до обігу
2 хв на прочитання3 години тому
Екологічна катастрофа на Черкащині: каналізаційні стоки затопили поля
На Черкащині через порив каналізації утворилося смердюче болото, нечистоти загрожують Дніпру
3 хв на прочитання4 години тому
Розкрито загадку спалаху віспи мавп 2022 року
Вчені розкрили ймовірну причину спалаху віспи мавп у 2022 році: це була не мавпа
3 хв на прочитання5 годин тому
Кількість страт у світі сягнула рекордного рівня з 2015 року
2 хв на прочитання5 годин тому
АМПУ оголосила тендер на обслуговування каналу Дунай-Чорне море майже на 78 млн грн
1 хв на прочитання6 годин тому
Небезпечні дитячі іграшки виявлено на Одещині: загроза задухи та отруєння
2 хв на прочитання7 годин тому
Китай розробив найпотужніший у світі підсилювач вакцин проти раку та вірусів
1 хв на прочитання7 годин тому