Догори
Дати відгук

Найкращі напої, які допомагають позбутись від набряків

Позбутися від проблеми можна за допомогою певних напоїв, які перерахували медики.

1 хв на прочитання27 Травня 2023, 06:55
Поділитись:

Можна приготувати чай з петрушки, оскільки остання є сечогінним засобом. За допомогою такого напою реально запобігти затримці рідини, а також позбутися від здуття живота. Достатньо дві ложки сушеної петрушки залити окропом в склянці, дати настоятися протягом хоча б 10 хвилин і вживати до трьох разів на день, попередньо процідивши.

Схожими властивостями може похвалитися і кульбаба, вона прискорює відтік сечі. Крім того, в її складі є калій, здатний знижувати вміст натрію в організмі. Рекомендовано одну ложку сушеної рослини залити гарячою водою.

Журавлинний сік вважають натуральним сечогінним засобом. У ньому багато калію, кальцію і магнію, які допомагають підтримувати коректний баланс рідини. У день можна випивати склянку такого несолодкого соку.

Надлишок солі і води з організму допоможуть вивести і насіння фенхелю. Вони також перешкоджають скупченню токсинів і покращують травлення. Лимонний сік допомагає не тільки від набряків, але і вважається детоксикатором. Його можна змішувати з теплою водою і медом.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost