Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Найдраматичніший транзит року: гороскоп для всіх знаків на день літнього сонцестояння сьогодні, 21 червня

Найдраматичніший транзит року: гороскоп для всіх знаків на день літнього сонцестояння сьогодні, 21 червня

Сонце цього ж дня увійде у знак Рака

10 хв на прочитання21 Червня 2023, 16:00
Image by Gerd Altmann from Pixabay Image by Gerd Altmann from Pixabay
Поділитись:

Уже 21 червня жителі Північної півкулі відзначатимуть літнє сонцестояння – найдовший день року. Сонце цього ж дня увійде у знак Рака, розпочавши новий сезон. Це буде період відновлення зв’язку зі своїми емоціями. Скористайтеся цим моментом, щоб усамітнитися в домашньому комфорті та насолодитися теплою погодою з людьми, яких ви любите найбільше.

Точний час сонцестояння для України - 17:59 за Київським часом.

Разом з тим почнеться період, коли у ретроград заходитимуть одразу п’ять різних планет, кожна з яких допоможе нам сповільнитись та внести істотні корективи у наше життя. Про це попереджають астрологи, які склали гороскоп на найближчі місяці.

Так 30 червня у ретрограді опиниться планета мрій, духовності та ілюзій Нептун, який йтиме через знак Риб. Використовуйте цю можливість, щоб отримати більш чітке уявлення про навколишній світ і позбутися всього, що, на вашу думку, ви переросли.

Із 22 липня почнеться також один із найдраматичніших транзитів року – у знак Лева ретроградно перейде Венера, яка керує любов'ю, грішми та красою. Там вона пробуде до 3 вересня і у цей час важливо буде контролювати свої емоції і уникати серйозних змін у зовнішності, особливо продиктованих поривом.

Вже за місяць, 23 серпня планета спілкування, міркувань і думок Меркурій почне ретроградний рух у Діві. Зробіть все можливе, щоби зберегти свою енергію у цей період та уникнути розчарування.

Наступним 28 серпня революційний Уран стане ретроградним у заземленому Тельці. У цей час важливо буде згадати про необхідність створювати зміни в наших світах, а не просто реагувати на них.

І наостанок 4 вересня Юпітер стане ретроградним у Тельці. Він закликатиме шукати радість і возз’єднуватись зі своїм внутрішнім мрійником. Що ці транзити принесуть кожному знаку окремо, читайте далі.

Овен

На вас чекає на літо глибокого самоаналізу. Ретроградний Нептун спонукатиме вас прийняти свій тіньовий бік та відпустити нав'язані вами ж обмеження. Це дозволить вам відновити зв'язок зі своїм внутрішнім "я", щоб ви могли знову вирушити на пошуки своєї творчої мети. Наступною Венера може надихнути вас покласти край деяким негативним циклам у ваших стосунках. Однак не чекайте, що це станеться без спілкування – ви повинні говорити з партнером про те, що вам потрібно. Важливим для вас буде і ретроград Юпітера, який може відкрити перед вами нові двері у фінансовому плані, дозволяючи краще узгодити свої навички, досвід та переконання зі своєю здатністю отримувати дохід.

Телець

Ретроградна Венера зачепить вашу сферу дому та особистого життя. Вона спонукатиме вас сповільнитись, спостерігати за світом і прислухатися до своєї інтуїції. Якщо ви зможете зосередитися на тому, щоб бути присутнім та цінувати те, що у вас є, ви зможете очистити свій розум і почати шукати рішення зсередини. Ретроградний Меркурій наприкінці серпня принесе вам можливість переоцінити свої звички. Ви зациклилися на роботі та перестали розвивати свою уяву? Можливо, настав час подумати, як ви можете спрямувати свої прибутки на свої творчі заняття. А ретроградний Уран у вересні буде спонукати вас проявити себе на роботі найсміливішим чином і зосередитися на впровадженні змін, що відображають ваші цінності. Це буде ваш момент, щоб заявити про те, чого ви хочете у своїй професійній сфері.

Близнюки

У вас є шанс переписати своє майбутнє цього літа. Перехід у ретроград Нептуна може надихнути вас задуматися про будь-які шаблони та звички, які заважають вам проявити свої професійні якості. Використайте цей момент, щоб вийти із зони комфорту. Далі Меркурій почне затягувати вас в океан ностальгії. Прибирання оселі може викликати продуктивні спогади про близьких – ви оціните їхню роль у своєму житті по-новому. Зробіть все можливе, щоб насолодитися цією емоційною подорожжю у своє минуле, але не забувайте жити справжнім моментом і з найближчими вам людьми. А ваш управитель кохання Юпітер під час ретрограду допоможе вам поглибити ваші зв'язки, незалежно від того, самотні ви чи у стосунках. Звичайно, віддавати свою душу може бути незручно, але знайте, що цей вплив допоможе вам стати на правильний шлях.

Рак

Початок вашого сезону дасть вам шанс вийти з тіні і проявитись, як найкраща версія себе. Проводьте час із найближчими людьми і сміливо влаштовуйте для них гучну вечірку. Це ваш день народження – покажіть себе у всій красі. Ретроградна Венера, тим часом, може викликати у вас бажання повністю переосмислити свій простір. Але спочатку подумайте, як ви можете скористатися тим, що вже є. Приготування їжі або рукоділля можуть стати чудовим антистресом для вас у цей час. Вплив ретроградного Юпітера наповнить ваше соціальне життя барвами. Це буде чудовий час, щоби влаштовувати спільні розваги для ваших близьких – вони вас підтримають і запалять ваш дух.

Лев

Якщо останнім часом у вас були проблеми з деякими колегами або робочими проєктами, у вас з'явиться шанс відновити рівновагу, коли Венера увійде в ретроград. Це не час покладатись на думку інших. Зосередьтеся на власній інтуїції, щоби повернути собі владу над своїм життям. Також це буде початок вашого сезону. Насолоджуйтесь ним, максимально використовуючи кожен день. Дотримуйтесь свого розкладу і встигнете абсолютно все. А от перехід у ретроград Урану стане хорошим часом, щоби повернутись до бізнес-ідеї, які ви раніше обдумували, і втілити її. Ваше унікальне бачення стане ключем до успіху. Але не забувайте дбати про власне відчуття комфорту.

Діва

Перехід Нептуна у ретроград може викликати у вас бажання детальніше роздивитись, як ви поводитесь чи взаємодієте з іншими. Щойно ви усвідомите реальний стан речей, ви зможете покращити свої зв'язки за допомогою відкритого спілкування та кохання. Ретроградний Меркурій буде хорошим часом, щоби дозволити іншим подбати про вас. Люди будуть прагнути висловити вам вдячність у місяць вашого дня народження, тому дозвольте їм взяти на себе ініціативу та полегшити вашу ношу. Ви можете відсвяткувати свій сезон, поспілкувавшись із друзями та родиною за смачною їжею. І нарешті ретроград Урану надихне вас на вивчення нових способів мислення та поглядів на світ. Це чудовий час, щоб подорожувати наодинці або взятись за нову освіту.

Терези

У вас буде можливість внести серйозні покращення у своє повсякденне життя, коли Нептун перейде у ретроградну стадію. Увага до найдрібніших деталей допоможе вам знайти можливості упорядкувати своє життя та звільнити більше часу для задоволення. Слідом Венера надасть вам можливість зробити ближчими ваші стосунки. Будьте чесними з людьми і ви отримаєте свою винагороду за це. Наступним на вас впливатиме Юпітер, який полегшить вам обговорення важких тем з іншими. Ваша здатність заспокоювати людей допоможе вам завоювати їхню довіру та впоратися з будь-якою складною ситуацією.

Скорпіон

Будьте обережні, щоб не надто розлютитися на роботі цього літа. Ретроградна Венера зробить вас аж занадто пристрасними і ви можете образити когось із колег. Це буде ідеальний момент для переоцінки того, як ваші слова та дії впливають на інших на робочому місці. Зверніть увагу на те, що не працює для вас, і постарайтеся внести покращення. Ретроград Урану надихне вас збагатити ваші найближчі зв'язки і, можливо, навіть дещо змінити у вашому спільному просторі. Будьте інноваційними, оживляйте ситуацію. А у сезон ретроградного Юпітера ви зможете зосередитися на тому, щоби встановити зв'язок із кимось, хто може допомогти вам збільшити своє багатство. Порадою чи дією.

Стрілець

Вам більше не подобається ваш життєвий простір? Ретроградний Нептун дасть вам чудовий час для вивчення нових варіантів вашої життєвої ситуації. Ви зможете оцінити всі факти, ціни та людей, не відволікаючись. Наступним ретроград Венери спонукатиме вас до періоду тиші. Хоча у вас може виникнути спокуса вирушити у подорож, подумайте про те, щоб залишатися ближче до дому і зосередити свою увагу на собі. А Юпітер у вересні покаже, що вкладення часу у поточні побутові справи приносить несподіване багатство у ваш світ. Насолоджуйтесь створенням та зміцненням дружніх стосунків з людьми у вашому житті в цей період. Не уникайте несподіваних розмов, вони можуть бути дуже цікавими і дати вам нових друзів.

Козеріг

Ретроград Нептуна може розкрити вам прихований підтекст або інформацію, яка змусить вас переоцінити те, як інші бачать вас. Хоча спочатку це може здатися грубим пробудженням, постарайтеся використовувати це як можливість досліджувати різні способи самовираження. Далі ретроградна Венера допоможе вам відновити свою впевненість у професійній сфері. Роздуми про те, як ви подолали труднощі в минулому, дадуть вам сили, необхідні для досягнення успіху у цей період. І нарешті Уран покаже, як ви можете перерозподілити свій бюджет, щоб виділити трохи грошей на хобі, цікаві особисті проєкти чи подорожі.

Водолій

Ретроградний Нептун принесе вам несподівані откровення у сфері фінансів. Ви краще зрозумієте свої звички щодо витрат і потенціал заробітку. Використовуйте цей корисний транзит, щоб позбавитися шкідливих звичок і заробити. Коли у зворотній рух вирушить Венера, ви будете на піку своїх сил і зможете впоратися практично з усім, що зустрінеться на вашому шляху. Люди будуть звертатись до вас по допомогу. Не відмовляйте їм. І нарешті Уран спонукатиме вас взяти владу в свої руки і почати рухатись до мети великими кроками. Дослухайтеся до своєї інтуїції, щоб переконатися, що ваш вибір відображає ваші потаємні бажання.

Риби

Ви знаходитесь на порозі самопізнання. Нептун покаже вам вас, наче ви дивитесь на себе у дзеркало після перерви у кілька місяців. Вас обов'язково щось здивує. Можливо, є елементи вашої особистості, з якими ви не згодні; подумайте, як ви позбутися їх. Ретроградний Меркурій стане часом, коли потрібно буде слухати своїх близьких. Розмовляйте зі своїми друзями та партнерами про те, що ви хочете – шукайте спільні інтереси та потреби. А потім Юпітер закличе вас взяти на себе роботу, не чекаючи, поки її вам доручить хтось інший. Дізнавайтесь про доступні проєкти та угоди і дійте.

За матеріалами bozrevatel

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.