На сніданок дуже поживно: кіш із вершковою капустою, беконом та кукурудзкою

1 хв на прочитання22 Січня 2023, 11:59

Можна вживати як у гарячому, так і холодному вигляді!

Інгредієнти:

масло вершкове

140 г.

сахар

1 ч.ложка

сіль

0,2 ч.ложки

борошно пшеничне

200 г.

вода

6 ст.ложок

капуста

300 г.

бекон

120 г.

кукурудза консервована - 0,5 банки

 

сир твердих сортів

300 г.

вершки, 15%

200 г.

яйце

1 шт.

зелень за смаком

 

кунжут білий, насіння

 

Розраховано на 6 порцій

КІШ З КАПУСТОЮ

Дуже простий і смачний рецепт з доступних для всіх інгредієнтів.

Приготування:

1. Для приготування тіста потрібно перетерти руками у крихту холодне вершкове масло, цукор, сіль і борошно. Далі додаємо 6 ст. л. води, вимішуємо та ставимо у холодильник на 30 хвилин.

2. Поки тісто у нас відпочиває у холодильнику, ми перейдемо до приготування начинки. Кришимо звичайну білокачанну капусту і блашуємо її на вершковому маслі до м'якості. Після цього ми окремо обсмажуємо бекон до легкої золотистості і з'єднуємо всі інгредієнти: капуста, бекон, кукурудза, зелень, сир.

3. З'єднуємо вершки та одне яйце для заливки пирога. Змішуємо з начинкою і додаємо спеції до смаку (у мене були: суміш перців, паприка і базилік сушений).

4. Формуємо тарт у зручній для вас формі, викладаємо туди отриману начинку та відправляємо в духовку при 190° на 30 хвилин.

5. Далі я посипала кіш додатково сиром, кунжутом і поставила в духовку на 15 хвилин до золотистості.

Смачного!

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: